Hétvégi Kikapcsolódásra, vagy lakhatásra is

company_logo

9 800 000

Ft

326 667 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 14., 09:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
30 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.003

Méret (m2):
30

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálunk egy mezőgazdasági ingatlant Sándorfalva város csendes, zöld övezetében. A 1163 m-es telek mérete és a 30 m-es lakótér lehetőséget ad a nyugodt életre.

Az ingatlan nyílvántartásban, mint szőlő és egyéb építmény szerepel ami azt jelenti, hogy a Földtörvény szabályai vonatkoznak rá. Kifüggesztési eljárás alá esik. AK: 3.23

Az ingatlan téglaépítésű, 1 szoba, 1 konyha és 1 fél szoba került kialakításra, aljzatbetonozások elkészültek, nyílászárói fából vannak.
Fűtése fatüzeléssel megoldható. A közművek közül a villany bevezetésre került. Kertkapcsolata van, így a természet közelsége mindig kéznél lesz. Az udvaron fúrt kút is található, így a kert gondozása sem jelent problémát.
A fürdőszoba kialakítható egy kb 6 m2 es helyiségben.

A környék nagyszerű közlekedési lehetőségeket biztosít, így a város bármely pontja könnyedén elérhető. Emellett a csendes utca garantálja a nyugodt és nyugalmat adó környezetet.

Ne habozzon, és vegye át az irányítást saját kertjében! Jöjjön el, és nézze meg maga az ingatlant, és győződjön meg róla, hogy ez lesz az Ön új kikapcsolodása a szürke hétköznapok forgatagából.

Bővebb információért, külső képekért és időpontegyeztetésért forduljon hozzánk bizalommal, keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147072298

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn