Ház több funkcióval

159 900 000

Ft

378 014 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 15., 10:38

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
64

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
nincs

Méret:
423 m²

Leírás

Szeged egyik legforgalmasabb és legfrekventáltabb sugárútján, a Petőfi sugárúton vált eladóvá egy többfajta hasznosítási lehetőséggel rendelkező ingatlan.
A 677 m2-es telken 2 épület található (a főépület 302m2-es, a melléképület pedig121 m2-es) , melyeknek nagy előnyük, hogy 2000-ben teljes körű és nagyszabású felújításon estek át. Mindkét épület teljes egészében alászigetelésre került, valamint a főépületet központi fűtésrendszerrel is ellátták, homlokzata, tetőszerkezete és belső terei felújításra kerültek.
Az utcafronti főépület 1884-ben épült, 3 szintjén összesen 302 m2 hasznos alapterületű. Jelenlegi kialakítása szerint a földszinti részén raktárak, illetve műhelyek, első emeletén három nagy részre tagolt belső tér (vizesblokkal és teakonyhával), tetőtéri részében pedig 2 db összkomfortos lakás található.
Majdani, új tulajdonosa korrekt minőségű és szerkezetű épületbe álmodhat több lakást - köztük nagyobb luxus otthont az ingatlan első emeletére, ahol a jelenleg 3 nagy belső tér számtalan lehetőséget rejt és már jelenleg minőségi módon kialakított garzonlakásokat -, valamit a főépület földszintjére és a 121 m2 hasznos alapterületű "L" alakot formázó melléképületbe saját vállalkozást.
A főépülethez kapcsolódó melléképület, a bal oldali telekhatár mellett épült 1907-ben egy földszintes, padlásteres épületszárny, amely jelenleg raktározási és műhely funkciót lát el.

A telek teljes egészében térburkolattal burkolt, így szinte bármilyen jellegű telephely elhelyezésére alkalmas lehet (műhely, raktározás, de akár élelmiszeripari gyártás is elképzelhető a földszinti részeken), de új tulajdonosa akár vegyes funkcióban is gondolkodhat, ugyanis az utcafronti 3 szintes épület akár teljes egészében irodáknak, de akár több lakás kialakítására is alkalmas.

Mindezekből következik, hogy az ingatlant akár saját telephely elhelyezésére, de befektetőknek is ajánljuk, mert kiváló elhelyezkedése miatt a bérbeadás útján történő hasznosítás is jó bevételekkel kecsegtet!

Hirdetés azonosító: 150874348

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn