Ezt még vak bottyán is látja

company_logo

149 900 000

Ft

483 548 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
310 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1027  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló

Leírás

Szeged Kecskés István telep városrészében a Vak Bottyán utcában, eladó ez a 1990-ban épült, Jó adottságokkal rendelkező, belső szintes összesen 310 négyzetméteres élettérrel rendelkező, két nappali plusz nyolc szobás, garázsos, délkeleti fekvésű napfényes, tégla építésű család ( 9 KW-os napelem rendszerrel,amely a teljes fűtésrendszer valamint áramhálózat és melegvizes hálózat igényét kiszolgálja) melyhez egy "szemmel alig látható" 30 nm-es négyzetméteres télikert , valamint egy 80 m2-es lakható (teljes felszerelt, fűtött, nappali plusz egy szobás" melléképület, és 1021 nm-es rendezett kerttel rendelkező telek is jár hozzá fedett három állásos kocsibeállóval.
Az ingatlan tehermentes, viszonylag rövid idő belül átvehető.
A ház 8 db hálószobával, 2 db igazán nagy méterű nappalival, 3 db fürdőszobával, külön 2db Wc-vel, és télikerttel, valamint , és előtér közlekedőkkel rendelkezik. A ház központi része a nappali, ahonnan könnyedén kijutunk a télikertbe, melyről élvezhetjük a kifogástalanul kezelt kertrészt is. Az ingatlan elhelyezkedésre, minősége, kialakítása rendkívül sokrétű a felhasználása - akár több generáció együtt lakására-, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.
Az ingatlan fűtésről elektromos, és vegyes tüzelésű kazán (radiátoros, és padlófűtés), hűtéséről 9 db klíma, gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan jó állapotú, egy festés után azonnal költözhető. További előny, hogy az eladó az ingatlanban (on) 2020-ban felhelyeztette a 9 Kw-os napelem rendszert (amely a teljes fűtésrendszer valamint áramhálózat és melegvizes hálózat igényét kiszolgálja) , és a teljes emeleti rész felújítása és téroptimazlizálását elvégezte - tetőt ellátta fóliával, 15 cm-es szigeteléssel, padlófűtéssel, új burkolatokat tett minden helyiségbe, valamint kialakított egy fürdőt és egy külön Wc -t is -. Illetve ebben az évben volt a legutolsó esztétikai felújítása is az ingatlannak
A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, boltok, 2 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141460138

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn