Exkluzív lehetőségek, gyönyörű környezetben

company_logo

99 000 000

Ft

330 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 15., 09:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
5084  m2
Méret:
300 m²

Leírás

Eladásra kínálom Hódmezővásárhely külterületén a szentesi út le-feljárója közelében lévő ,körbekerített, kamerarendszerrel felszerelt, 2 hrsz-on szereplő ingatlant ami az ingatlan nyílvántartásban a következő paraméterekkel szereple:

1 hrsz:
-Kivett lakóház, udvar,melléképület: 1581 m2
-szántó : 2238 m2
Összesen: 3819 m2 területű 7.79 AK értékű

2. hrsz:
-Szántó: 3000 m2 10.44 AK értékű
Ami elkészült Megosztási szerződéssel rendelkezik. Így az általunk eladásra kínált terület: 1265 m2 5 AK értékű

Az ingatlan Földtörvény hatálya alá esik ezért elsősorban kifüggesztési kötelezetséggel bír,kivétel akkor ha a vevő a kitériumoknak megfelelő lesz mert akkor az ingatlant nem kell kifüggeszteni.

Területi elhelyezkedése tekintve megközelíthetősége végig betonúton történik , a jó közlekedés garantált, hiszen a városközpont és a tömegközlekedési lehetőségek könnyen elérhetőek, 500-600 m.

Az ingatlan 2004-ben épült, beépített tetőtérrel, téglafalazattal 300 m lakótérrel. 5084 m területen.
Ebből kb. 1500 m2 múrvával leszórt terület ami átadásig telephelyként üzemel, területén egy kb 15 m2 es konténer iroda is megtalálható.

Kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik egy csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni. A környék zöld övezetben található, így garantáltan friss levegőt és nyugalmat biztosít a lakóknak.

Az ingatlan teljes mértékben felújított és teljes berendezéssel együtt eladó amit a hirdetett irány ár kompletten tartalmaz. Így az új tulajdonosnak csak beköltöznie kell. A vételárba egy kisebb lakás beszámítható.

Az ingatlan belső elrendezése praktikus és tágas, ami ideális otthont biztosít egy nagyobb vagy többgenerációs családnak is továbbá az ingatlan hivatalosan is kétgenerációs ingatlanná van nyilvánítva.
A házban 3 db szoba, 3 db nappali, 2 konyha, étkező, kamra, 2 gardrob szoba, 1 fél szoba 2 db fürdőszoba+ 1 külön zuhanykabin, 3 külön wc és egy szauna található.
Melegburkolatként a földszinti nappalikban és az étkezőben hajópadló, a szobákban laminált- míg a többi helyiségekben hidrgburkolat került lerakásra.

Fűtése gáz- vagy vegyestüzelésű kazánnal történik, hőleadás radiátorokon keresztül. Illetve a nappaliban elhelyezett fatüzelésű kandalló is kellemes hőérzetet biztosíthat vagy a 4 db hűtő -fűtő klíma is megoldás lehet.

A lakaható melléképületben egy gáz konvektor került elhelyezésre, ahol a kikapcsolodás helyszínét alakították ki a tulajdonosok. Ugyanis itt találhatóak az edző gépek és egy szauna. Felfrissülésül egy külön zuhanykabin lett kialakítva illetve egy wc kézmosóval.

A ház alacsony fenntartási költséggel rendelkezik, hiszen az 5 cm-es külső hőszigetelésnek és az új villamoshálózatnak köszönhetően a rezsiköltség minimális lesz. Külső homlokzati festése nemes vakolattal kezelt.
A 3 fázisú és a bővített 220 kW áram is kiépítésre került.
Nyílászárói fából vannak hőlégkamrás üvegekkel ellátva, árnyélkolásról rolók gondoskodnak.

Melegvízellátást villanybojler szolgáltatja.
Vízellátás vezetékes víz, öntözéshez fúrt kút bíztosítja a megfelelő vízmennyiséget a kb 25 db gyümölcsfának,(alma,körte, szilva, barack,diófa,) több dísznövénynek, bogyos gyümölcsöknek, fenyő-fűz-és eperfának.

A parkosított udvarban található 2 terasz melyek 38 m2, és 18 m2 ek,ami a családnak tavasztól őszig egy kinti nappali is lehet és a kerti tó, még hangulatosabbá teszi az ingatlant. Családi összejöveteleknek az épített kerti grill úgy szintén főszerepet tölt be. Az emeleti részen a 18 m2 es erkélyen pihenhetünk,akár egy pohár bor mellett .

Az ingatlanhoz tartozik egy udvari gépjárműbeálló melyhez a bejutás elektromos vezérléssel müködtethető kapun történik, illetve egy 48 m2 dupla garázs is melynek belmagassága 3.30 M.
A kerti közlekedők illetve a terszok díszburkolattal burkoltak.

Az egész terület rendezett,rendes gazda kezeit dicséri. Gyönyörű környezetben fogom tudni bemuatani Önnek az ingatlant. Sétáljuk végéig együtt. További információért illetve külső képekért keressen bizalommal.

Az ingatlan per-igény és tehermentes.
Kérem tekintse meg a tájékoztató alaprajzokat és a fotókat és ha

Hirdetés azonosító: 148815744

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn