Eladó lakás Szegeden a Rózsa utcában (nem csak) színes egyéniségeknek

69 900 000

Ft

896 154 Ft/m²

Cím:

Csongrád-Csanád; Szeged; Északi városrész

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

máj 9., 20:14

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
78 m²

Leírás

A 12 lakásos társasház 1995-ben épült 50 centi vastag főfalakkal, azaz még van benne anyag!
A társasháznak rendezett, családbarát közös udvara van, épített grillsütővel. A lakók csendesek, barátságosak.

Lakásunk az elmúlt években megújult. 2019-ben a kémény béléscsövezése és kazáncsere (westen) történt, így a fűtésről nagy teljesítményű kondenzációs kazán gondoskodik, hogy a melegvíz ne okozzon gondot akkor se, ha épp megy a fűtés. Az ablakok hőszigetelt műanyag nyílászárókra lettek cserélve, új redőnyt és minden helyiségben legalább az egyik szúnyoghálót kapott, ezáltal a lakás rovarinvázió veszélye nélkül átszellőztethető.

2022-ben az alábbiakat valósítottuk meg:
Fürdő: teljes burkolatcsere, üvegfal beépítésével világos teret teremtettünk, modern, pultra rakható mosdót építtettünk be, illetve ledes tükröt, valamint külön kapcsolóról működtethető ventilátort szereltettünk be. A polcok is építettek, a sarokban kis ülőke lett kialakítva.

Háztartási helyiség: itt kapott helyet a kazán, a hűtő, a mosógép, szárítógép, illetve kamrapolcok. Járófelületét vinylpadlóra, ajtaját tolóajtóra cseréltük.

Konyha: kedvenc helyiségünk. Bár bőven van hely a lakásban, szinte soha nem jutunk innen beljebb a családdal, barátokkal. Meleg, barátságos, tágas, rendszerezett. Új csempe, a járófelület pedig magas kategóriájú quick step vinylpadló. Fantasztikus döntés volt! Többször mentette már meg bögréink életét, strapabíró, vízálló, mégis rugalmas melegburkolat, de mégsem laminált parketta. (Annál sokkal jobb!)
Felső szekrények nem lettek beépítve, de alul körbeszekrényeztük, amit lehetett, így kialakítva a hatalmas főző, tároló, munkafelületet. Minden felület több hálózati aljzatot és világítást kapott a maximális komfort érdekében. Az izzók wifiről irányítható RGB ledes fényforrások, így akár a meleg, akár a hideg fehér szín híve vagy, be tudod állítani az egész lakásban.
Electrolux indukciós főzőlap és gőzfunkciós sütő került beépítésre, melyek nagyban lerövidítik és megkönnyítik a sütés-főzés folyamatát. A mosogató magas kategóriájú gránit, színazonos csapteleppel (kihúzható, zuhanyfejes). Biztosan te is imádni fogod!

Vécé: A quick step járófelületen kívül bulis új csempét kapott a helyiség, kézmosóval, illetve bidé funkciós vécéülőkével, így növelve a komfortot, de mégsem elvéve a térből.

A konyhából a majd 20 négyzetméteres nappaliba jutunk, mely az összes többi szobával együtt faparkettás. Itt helyeztük el a kihúzható ebédlőasztalt, mely nagy családi ebédek, baráti összejövetelek középpontja. Ezt a részt falfestéssel emeltük ki, választottuk le a szoba többi részétől. A szoba fényes, tágas.

Innen jutunk a pihenőszobába. Amikor ideköltöztünk, ez volt az ebédlő, mely funkcióra ugyanolyan alkalmas.

A gyerekszoba izgalmas formát ölt. A kiugró rész lehet védendő bástya, kilátótorony vagy olvasósarok. Nálunk utóbbi kapott itt helyet a könyvespolc és kényelmes fotel képében. Bár alapterületre nem tűnik nagynak, a kialakítása miatt jut hely az ágynak, íróasztalnak, szekrényeknek, komódoknak is. Igazi gyermekzug.

Hálószoba: alakja derékszögű trapéz, így a 180*200-as ágyon és két éjjeliszekrények kívül még a sminkasztal is kényelmesen elfér benne. Csajos a kialakítása, melyet sajátkezűleg kiviteleztem (dekorglettes fal, színezés, ajtók, éjjeliszekrény lefestése azonos díszítőelemekkel dekorálva). Ennek köszönhetően a konyhán kívül ez a kedvenc helyiségem. Meg a pihenő. És a nappali. Na meg a gyerekszoba.

Ha lenne saját kertünk nem akarnánk továbbállni, de eljött az idő, hogy újabb fejezetet nyissunk, melynek indulóköve jelen lakásunk értékesítése.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, hívj és adj egy esélyt, hidd el, nem fogsz csalódni! Hívj bátran, ha ingatlaközvetítőként dolgozol, de csak ha meg akarod venni! Közvetítési szolgáltatást nem kívánunk igénybe venni!

A lakás a Rózsa utcai busz és trolimegállók közelében helyezkedik el, így a belváros pár perc alatt elérhető, de ha gyalog kell hazabotorkálnod, az sem tart 15 percnél tovább.

Ha hívsz, de nem tudom felvenni, visszahívlak. Ha nem hívsz, sajnos nem fogunk egymásra találni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147515056

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn