Eladó kétlakásos polgári ház Vásárhely szívében

company_logo

62 000 000

Ft

394 904 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 28., 21:52
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
157 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
434  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló

Leírás

Hódmezővásárhely belváros közeli utcájában eladó egy kétlakásos polgári ház mindkét fele egyben /osztatlan közös tulajdon használati megosztással/. Az épület az 1920-as években épült téglából, amit több lépcsőben korszerűsítettek a tulajdonosai. Az egész ingatlant áthatja a polgári életforma, és ezen lakásokra jellemző sajátosságok: a boltíves kapubejáró, a vendégfogadásra alkalmas tágas belső terek, a nagy belmagasság, mely a szabadság érzetét kelti az emberben
Részletek:
A két lakrész hasznos alapterülete összesen 157 m2, a telek 434 m2.

Az első lakrész /az alaprajzon jobb oldalt/ leírása:
A lakás 83 m2, fedett terasz 12 m2, a hozzá tartozó kert 150 m2. A lakás felújítása 2010-ben történt meg: részlegesen hőszigetelték, új víz- és villamos hálózat, burkolatok cseréje, parketta felújítása, új konyha és fürdőszoba kialakítása, bejárati ajtók hőszigetelt üvegezése, terasz építése, udvar rendezés,
Részletek:
-Szoba 21 m2
-Szoba 21 m2
-Szoba 15 m2
-Konyha 16 m2
-Fürdőszoba WC-vel 6 m2
-Spájz 2 m2
-Tároló 2 m2
A lakás fűtése gázkonvektorral történik, valamint az egyik utcai szobában a cserépkályhánál is lehet melegedni /Héra égős/, a melegvizet pedig átfolyós vízmelegítő szolgáltatja.

A második lakrész /az alaprajzon bal oldalt/ leírása:
A lakás 74 m2, egy 15 m2-es terasz és 100 m2-es kertrész tartozik hozzá, melyen 2 melléképület található. A ház tégla építésű és jellemzően egy tágas közös használatú szárazkapu bejárón jutunk az épületbe. A lakásnak 2 bejárata van, egyik a kapualjból nyílik, másik a teraszról. A teraszról az előtérbe lépünk először /4 m2/, innen nyílik egy 10 m2-es szoba és a konyha /9 m2/, valamint a toalett /1 m2/. Az egész lakás körbejárható: a kisszobából tovább haladva a két 21 m2-es egymásba nyíló utcai szobába jutunk. A belső szobából nyílik a 4 m2-es fürdőszoba tusolóval és bidével, ami a konyhából is megközelíthető. Ill van egy 4 m2-es kamra, amely szintén a konyhából nyílik. Fűtése gázkonvektoros, a melegvizet átfolyós vízmelegítő szolgáltatja. Kisebb felújításokat végeztek az ingatlanon az utóbbi években, ekkor készült el a fürdőszoba, az utcai fal vízszigetelése, a kapualj hőszigetelése, ill az utcai ablakok cseréje. Viszont egy átfogó felújítás, korszerűsítés az új tulajdonos feladata lesz.
. Az egész ingatlant áthatja a polgári életformára jellemző építkezés: a vendégfogadásra alkalmas tágas, élhető terek, a nagy belmagasság, a gyönyörű eredeti ajtók és kilincsek, fa spaletták az utcai ablakokon,
Az ingatlan kiváló elhelyezkedése miatt minden gyorsan elérhető: bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló, üzletek, éttermek, zöldséges, orvosi rendelő, gyógyszertár.
Nagyon szép, minőségi otthona lehet nagyobb családnak, összeköltözőknek, vállalkozás céljára, üzlethelyiségnek, orvosi rendelőnek, irodának is megfelelő lehet.
Az ingatlan /a két lakrész együttesen/ irányára 62 M Ft .

Ha felkeltettem érdeklődését az ingatlan iránt, hívjon bizalommal!
Tisztelettel: Gonda Ildikó
Tel:
Ingatlanértékesítő VING Városi Ingatlaniroda

Irodánk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére nem csak ingatlanügyekben, hanem hitel ügyintézésben /CSOK, jelzáloghitel, babaváró kölcsön, szabad felhasználású hitelek, személyi kölcsön/, jogi ügyekben /ügyvéd/ és energetikai tanúsítvány készítésében is /energetikus/.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146647071

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn