Eladó Üzlethelyiség, Szeged

company_logo

200 000 000

Ft

500 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 18., 13:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
400 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
alagsor, szuterén

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

EladóCsongrád-Csanád Vármegye, Szeged Belvárosában, a Dóm tér Klauzál tér és Bertalan híd háromszögében található ingatlan. Az alapterülete 400 m2, és egy társasház aljában helyezkedik el, közvetlenül az utcáról bejárattal rendelkezik.

Az ingatlan egy száraz, betonos körben elhelyezkedő pince, mely 4 nagy helyiségből áll, és ablakokkal van ellátva, így természetes fényt kap. Az elhelyezkedés Dél-Keleti fekvésű, ami azt jelenti, hogy mindkét oldalról kellemes napsütés fogja körülölelni. A belmagasság kiemelkedően magas, eléri a 3,1 métert, ezáltal egy tágas és légies érzetet kelt. Ez az extra magasság lehetővé teszi kreatív elrendezési lehetőségek kialakítását az új tulajdonos számára.
Az elhelyezkedés az egyik legjobb, amit Szegeden találhat. Az ingatlan a Dóm tér, a Klauzál tér és a Bertalan híd között található, ami a város központjában helyezkedik el. Ez a környék pezsgő élettel, kulturális rendezvényekkel és számos üzlettel várja a látogatókat. Könnyű hozzáférést biztosít a város összes főbb attrakciójához és létesítményéhez. Emellett a logisztikai szempontból is előnyös, könnyen megközelíthető, mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel.

Az ingatlan sokféle célra alkalmas. A nagy méret miatt több lehetőség rejlik benne. Vendéglátóhelyként fantasztikus lehetőség, akár étteremnek, kávézónak vagy bárnak. Szórakozóhelyként is megállja a helyét, hiszen a közelben lévő főbb turisztikai célpontok és egyetemi campusok vonzzák a fiatalabb korosztályt. Klubnak is kialakítható, hiszen a belvárosi elhelyezkedése tökéletes lehet egy kisebb, exkluzív klub működtetésére. Az ingatlan alkalmas irodák kialakítására, akár egy nagyobb cég központi helyszínévé is válhat. Emellett startup cégeknek is számos lehetőséget rejt, hiszen a központi elhelyezkedés és a tágas tér lehetővé teszi az alkotó munkát. Egy fitnesz vagy egészségközpontnak is ideális választás lehet, hiszen a környék lakói és a turisták is örülnének egy ilyen létesítménynek.

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba minél hamarabb, hogy személyesen is megtekinthesse és további információkat kapjon. Ezt az egyedi lehetőséget ne hagyja ki!
Reméljük, hamarosan Önt is üdvözölhetjük új ingatlanának leendő tulajdonosaként Szeged Belvárosában. Várjuk jelentkezését!

Referencia szám: M248021

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141005497

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn