Eladó Újszegedi kertesház

148 000 000

Ft

740 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
3

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
467  m2
Méret:
200 m²

Leírás

Eladó egy Újszegedi családi ház a Bérkert utca elején. Kertvárosi környezet, jó közlekedéssel, buszmegálló a házzal szemben, a belváros gyalog 15 perc. Két külön bejáratú lakásból áll melyek belső kétszintesek, és külön mérőórákkal rendelkeznek.

Energetikai felújítás a közelmúltban történt, melynek keretein belül a falak 10 cm hőszigetelést kaptak, a nyilászárók két rétegű műanyagokra lettek cserélve, melyek szúnyoghálóval valamint redőnnyel vagy reluxával rendelkeznek. A tetőtér 20 centi kőzetgyapottal szigetelt. A fűtésről mindkét lakásban gázkazános (kondenzációs és turbós) központi fűtés gondoskodik. Mindkét lakás rezsije nagyon kedvező, lakásonként az éves gázfogyasztás kb. 600m3 (60.000 Ft / év).

A szobák parkettázottak, a vizes helyiségek és a konyhák hidegburkolatosak. A felső lakás teljeskörű felújításon esett át két éve beleértve a villanyhálózat korszerűsítését, valamint a víz és szennyvízhálózat cseréjét. Mindkét lakás klimatizált. Az ár tartalmazza a bútorok árát.
Az udvar parkosított, fúrott kúttal, térköves járdákkal és autóbeállóval. A kertben található két terasz, kerti sütögető, nyári konyha (12m2), lemez garázs (15m2) és egy könnyűszerkezetes, hőszigetelt garázs (30m2), ami két éve épült.

Az alsó lakás nappali, konyha étkezővel, fürdőszobával és egy plusz külön WC-vel, valamint két szobával rendelkezik, alapterülete nettó 109 m2. A felső lakás három hálószobával, egy fürdőszobával és egy plusz külön WC-vel, valamint egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik, alapterülete bruttó 94m2 (nettó 80m2). Az alsó lakás 1977-ben épült, a bővítés 1997-ben történt.

A telekrész 467 m2, az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, mely egy 930 m2-es telek része, ügyvédi megosztási szerződés készült, így hitelképes.

Hirdetés azonosító: 150109548

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 47 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn