Eladó Szálloda, Szentes

company_logo

218 000 000

Ft

1 191 257 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 9., 16:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
183 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Eladásra kínáljuk Csongrád-Csanád vármegyében a Mentettréti Természetjáró Parkot!!!!
Kivételesen gyönyörű helyen, hatalmas gondozott területen fekszik ez a turistákat is vonzó falusi/tanyasi vendéglátó hely. Többféleképpen is hasznosítható a park. Tovább üzemeltetés mellett remek helyszín táboroknak, csapatépítő programoknak (pl.: horgásztábor, erdei iskola, disznóvágás kemencében való sütéssel, stb.)
De igény esetén több család is együtt élhet a parkban életvitelszerűen.
A Horgász tanya Szentes és Csongrád között található félúton Mentettréten a Tisza szentesi oldalán fekvő 4,5 ha területen, a Kurca folyó partján. A tanyán 50 méterre a vízparttól 2 db téglaépítésű apartman került kialakításra. Az egyik Horgász és Halásztanya nevet kapta, a másik a Betyár Tanya nevet. Berendezésük, kialakításuk a névhez illő módon történt. 43 négyzetméter alapterületű apartman épületek szerkezetileg teljesen egyformák, berendezésileg mások. A télen is használható, cserépkályhával fűthető épületekben két szoba, egy teljesen felszerelt étkezős konyha, fürdőszoba, wc, plusz 28 m2-es galéria található.
A házak mellett lóistálló és ólak is kialakításra kerültek. Az istálló jelenleg közösségi térként funkcionál. Egy 60 négyzetméteres szín szolgál kerti konyhaként, benne kemence, takaréktűzhely, grillező, bográcsozó, mellette szalonna sütő hely és bográcsozó található. Egy kisebb halpucoló fedett részben a friss keszeget már dobhatja is a serpenyőbe és a sparhelten azonnal ropogósra sütheti. Kíváló választás horgászoknak, vadászoknak, a természetet kedvelő és nyugalomra, csendre vágyó emberek számára.
A 37 km hosszú vadregényes Kurca felső szakaszán, a Parkhoz tartozó két stég áll a horgászok rendelkezésére. Az átlagosan 2 méter mélységű, rendszeresen telepített vízben kapitális pontyok, harcsák, amurok foghatók, de horogra akad süllő, csuka, balin, keszeg- és kárászfélék. A 60 cm-nél nagyobb ponty védett a Kurcán, nem vihető el.
A tanyán egyedül áram számla van, a melegvizet is villany bojler biztosítja. Napelem telepítés esetén pedig már teljesen költségmentesen önellátva is lehetne itt élni.
A vizet 89 m mély fúrt kútból merülőbúvár segítségével nyerik, teljesen tökéletes a mindennapi élethez. ( Ivásra azért még vízszűrőt javaslok)
Szennyvíz zárt aknában gyüjtik. Fűteni minden apartmanban cserépkályhával lehet, de hűtő-fűtő klíma is segít ebben.
Hatalmas erdősített területen 1,5 ha nemes nyár vágható állapotban, 2 ha tölgy, fekete dió és magyar kőris, illetve 0,5 ha fenyves.
Nem is lenne tanya a tanya, ha nem lenne kb. 100 db gyümölcsfa, amiről jó magyarosan temérdek mennyiségű pálinka főzhető.
Ha megnyerte tetszését ez az idilli nyugalmas alföldi kép, keressen fel és találjuk meg együtt a megoldást. Az OTP Ingatlanpont a banki háttérrel eladóink, és vevőink igényeit teljes körűen ki tudja szolgálni, az eladástól a vevői finanszírozásig. Hitel igénylés esetén akár egyedi kamatkedvezménnyel, jogosultság esetén az állami támogatásokhoz kapcsolódó felvilágosítással, teljeskörű pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A pénzügyi tanácsadás és ügyintézői szolgáltatásunk díjmentes. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Referencia szám: M232176-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135662217

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

OTP Ingatlanpont Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn