Eladó Mezőgazdasági, Ruzsa

company_logo

200 000 000

Ft

1 401 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 18., 13:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
142781 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
14.2781

Méret (m2):
142781

Leírás

**Ruzsai Multifunkcionális Ingatlan - Ideális Befektetési Lehetőség!**

Csongrád-Csanád vármegye egyik rejtett kincsében, Ruzsa mellett, eladó egy lenyűgöző telek, amely a sokoldalú lehetőségeket és a kiváló befektetési potenciált ötvözi. Ez az ősfás környezettel körülölelt, összesen 14 hektáros terület kihagyhatatlan lehetőségeket rejt magában.

A terület központjában áll a gyönyörű horgásztó, amely egyaránt alkalmas kikapcsolódásra és haltenyésztésre. A 6 hektáros vízfelület vízjogi engedéllyel rendelkezik, így a haltermelés és a horgászat egyaránt kiválóan megvalósítható. A tó partjánál elhelyezkedő, jól kiépített horgászhelyek a pihenést és a kikapcsolódást szolgálják.

Az ingatlan további értéket képvisel az 8 hektáros erdővel, amely 21 Ak minősítéssel büszkélkedhet. Ez az erdős terület nem csupán a természetbarátok paradicsoma, hanem a jövőbeli befektetők számára is vonzó lehetőséget nyújt. Az erdő gondos kezeléssel és fejlesztésekkel hosszú távú értéket adhat.

Az ingatlan jelenlegi rendezése és gondozása garantálja a kulturált és vonzó környezetet. Az itt rejlő lehetőségek számos funkcióval bővíthetők: legyen szó horgászatról, haltenyésztésről, erdőgazdálkodásról vagy akár egy teljes körű természetközeli üdülőkomplexumról.

Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy részletesen tájékozódhasson erről a sokoldalú ingatlanról, ami befektetési szempontból is magas potenciállal rendelkezik.

Referencia szám: M248024

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141386867

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn