Eladó Lakás, Szeged 65.900.000 Ft

company_logo

65 900 000

Ft

928 169 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
71 m²

Leírás

Belvárosi, szuper helyen, liftes és fiatal társasházban, tetőtéri, tágas, fényes, nagyon nyugis, gardróbos, kandallós. Kiváló adottságokkal rendelkező lakás eladó a Vitéz utcában. Befektetésnek örök értékálló, saját célra pedig hosszú távra jó döntés.
A társasház 2005-ben épült. Régóta üzemelő üzlet és iroda található a földszintjén. Nagyon rendezett a környezete, néhány éve felújított homlokzata, rendben tartott lépcsőháza és közös terei vannak. Kis létszámú lakásszámmal, szintenként 2 lakóegységgel egy igen nyugodt és csendes közösségben találja meg otthonát (vagy kiadó lakását) az új tulajdonos. A lakáshoz az automata garázskapuval nyitható, utcáról nyíló teremgarázsban egy kisebb autó parkolására alkalmas beállóhely is tartozik.

A lakás az épület legfelső szintjén, a negyedik emeleten található, ahova lifttel juthatunk fel kényelmesen. Bruttó alapterülete 103 m2. Magassága, tetőtéri kialakítása és a tetőtéri ablakok miatt mindig világos, és mindig privát marad, sehonnan nem lehet belátni. Minden ablakra szúnyoghálót és sötétítőt szereltek.
A lakásba lépve egy tapétázott előszoba fogad minket. Innen a folyosón továbbhaladva találunk egy gardróbos, klímatizálható hálószobát, illetve egy ablakkal is rendelkező méretes külön gardrób szobát. A lakás központi helyisége a tágas, egybenyitott konyha-étkező-nappali helyiség, amit egy gázzal működő látványkandalló tesz hangulatossá. A hely bőven elég arra, hogy otthonos ülőgarnitúrával és étkezőasztallal a közösségi élményt garantálja. Klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Lehetséges berendezésre látványterveket a fotók között talál!
A konyha beépített gépekkel felszerelt (elszívó, mosogatógép, elektromos sütő, és gázzal működő főzőlap), illetve a hűtőnek is beépített szekrényben alakítottak ki helyet.
Ezen kívül egy jó méretű, beépített szekrénnyel praktikussá varázsolt hálószoba, egy különálló WC (bidével), és egy jól használható, kádas fürdőszoba része még a lakásnak. Ez utóbbit néhány éve felújították, friss csempéket kapott. Mindkét szoba parafával burkolt, ez igazán fokozza a kényelem érzését.
A fűtést és a használati meleg vizet gázkazán biztosítja, a lakás minden helyiségben radiátorokkal rendelkezik.
A lakást jelenleg bérlő lakja, aki akár hosszabb távon is maradna megegyezés után, így a befektetés azonnal jövedelmezővé válik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149629531

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn