Eladó Ház, Szentes 49.900.000 Ft

company_logo

49 900 000

Ft

339 456 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
2
Méret:
147 m²

Leírás

Szentes Felsőpárt kedvelt részén, csendes, kertvárosias környezetben eladó ez a kitűnő elhelyezkedésű, 147 m2-es, kétszintes, kétgenerációs családi ház. Egy külön bejáratú és teljes értékű lakrész tartozik hozzá, ami kiváló lehetőség otthoni vállalkozásra (fodrász, műkörmös, kozmetika, varroda, stb), vagy akár magánóvoda nyitására, és magánoktatási tevékenységhez is. De ha önállósodni készülő fiatalokra vagy idősebb, de önellátó családtagra is kell gondolni, akkor azonnal költözhető a kis garzonlakás.
A jól állapotú ház 1989-ben, B30-as téglából épült, amely szigetelést, és az eltelt évek során külső-belső korszerűsítést kapott.

A telek 629 m2, amelyen 28 m2-es garázs, tárolószín és két jó méretű, virágokkal díszített terasz, egy előkert és egy kellemes, részben parkosított udvar található.

Az alsó szinten a központi helyiség a tágas nappali, ahonnan közvetlenül az első teraszra is kiléphetünk. Amerikai konyhás kialakítása miatt ez a szint egybenyitott, szellős. Itt kapott helyett az étkező és 2 kamra helyiség is található a szinten. A felső szintre kényelmes lépcső vezet. Az emeleten két szoba, hozzájuk egy-egy jó méretű saját loggia, két saját fürdő, és egy hasznos, mosó-szárító helyiség kapott helyet.
Az épület udvar felőli részén egy jól teljesen különálló lakrészt alakítottak ki, szintén saját terasszal. Az a belső udvarról megközelíthető 37 m2-es garzonlakás egy ajtóval összenyitható a földszinti közös térrel, de akár külön vállalkozásra, vagy 2 generáció együtt, mégis különéléséhez is tökéletes teret nyújt. Egy jó méretű, világos szobával, külön zuhannyal felszerelt fürdővel és kamrás konyhával rendelkezik.

A házban a melegvizet elektromos bojler, a fűtést jelenleg egy egyedien kivitelezett fa üzemű kandalló biztosítja. Mindkét szinten található kandalló, bár az emeletit szinte soha nem használják. Kiegészítő fűtésként elektromos fali paneleket szereltek fel némely helyiségekben. Az épület jól tartja a meleget a téli hónapokban, míg kellemesen hűvös nyáron. Szükség esetén a hűtő-fűtő légkondicionáló is rendelkezésre áll a forró nyári napokra vagy átmeneti hűvösebb időszakokra.
A központi fűtésrendszer kiépítése 10 évvel ezelőtt megtörtént, így minden szobában van radiátor. A fűtést akár gázkazánnal is lehetne biztosítani, ehhez a minden szükséges csövezés és a kéményelőkészítés is megtörtént, de a kazánt nem szerelték be a jelenlegi tulajdonosok egyelőre.

Elhelyezkedés szempontjából nagyon csendes, nyugalmas környék. Kimondottan családi házas, kertvárosias övezet. A tömegközlekedés 10 perces sétára, üzletek és boltok, gyógyszertár, oktatási intézmények, bevásárló központ és étkezde, mind a településen megtalálhatók.
Idegenforgalmi látnivalókban gazdag a térség, és kiváló kerékpártúrákra indulhat innen az ide látogató vendég is. A helyi termálvizes fürdő és az élményelemekkel bővített strand minden évszakban kikapcsolódást és gyógyulási lehetőséget nyújt. A közeli élő Tisza partra és a népszerű tengerparti hangulatú Körös-torokba is sokan látogatnak melegebb időszakokban.

Hirdetés azonosító: 139416901

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 27 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn