Eladó Ház, Szentes 31.900.000 Ft

company_logo

31 900 000

Ft

335 789 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
1
Méret:
95 m²

Leírás

Igazán izgalmas lehetőséget kínálok azok számára, akik hitel/CSOK nélkül szeretnének hosszú távra ingatlant vásárolni. Ez a szép állapotú családi ház Szentes egyik bevezető utcáján helyezkedik el, és mindamellett, hogy saját állattartásra alkalmas ólak és számos melléképület található rajta, remek folyamatos bevételi lehetőséget biztosít a hozzá kapcsolódó nagy méretű, utcafronti raktár (ami egy vállalkozásra alkalmas tágas és nagy belmagasságú, külön bejáratú helyiség).
A lakóépületben a szélfogón áthaladva egy világos előtérbe lépünk. Ehhez kapcsolódik a konyha, és néhány lépcsőn fellépve elérjük a folyosót, ahonnan a további helyiségek nyílnak. 2 külön bejáratú, utcafronti szoba mellett egy harmadik kialakítására is van lehetőség. Ezt a helyiséget jelenleg étkezőként használják. Van itt egy kamra, egy különálló WC illetve a fürdőszoba. A konyha nagyon tágas, bőven elfér benne egy 8 fős étkező is, így a többi helyiség nappaliként és hálószobaként hasznosítható. Jól elkülöníthetőek a közös, illetve a privát terek a fél szintes szinteltolás miatt igazán jó hangulatú az elrendezés. A délutáni nap ajándék a sok ablakkal kialakított udvari kilátással rendelkező helyiségben.
Az udvar nagyrészt betonozott. Virágos és veteményeskertnek természetesen maradt hely. Az épület vegyes falazatú, az eredeti épületrészek vályogból, a későbbiekben hozzáépített lakrészek és a melléképületek téglából készültek. A tető szerkezete kiváló állapotú, a főépület magas padlással rendelkezik.
A ház fűtése gázkonvektorokkal illetve egy gyönyörű, jól karbantartott és nagyon hatékony cserépkályhával megoldott.

A lakóépülethez kapcsolódik egy sokféleképpen hasznosítható, nagy méretű és magas belmagasságú raktár, ami 74 m2-es alapterületű és mind az utcáról, mind pedig az udvarról megközelíthető. Nagyon jó telephely, műhely, kiállítóhelyiség, bemutatóterem, illetve üzem is kialakítható belőle. Ehhez vizesblokk és belső irodának használható tér is rendelkezésre áll. További számos melléképület elérhető, ha szükség van rá.
Bónusz, hogy a telek 2 utcáról is megközelíthető, és mindkét irányból gépjármű közlekedésre is alkalmas nagy kapuval rendelkezik. Jelenleg 3 garázs elérhető, ebből 2 utcai bejárattal rendelkezik.

Lehetőségek tárháza! Érdemes megnézni. Rugalmasan megtekinthető, és rövid határidővel birtokba vehető. Akár teljes bútorzattal együtt eladó! Teher- és permentes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149397272

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn