Eladó Ház, Szeged 84.900.000 Ft

company_logo

84 900 000

Ft

458 919 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Beépített konyha

Szintek száma:
3

Méret:
185 m²

Leírás

Felsővárosban vált eladóvá ez az 1986-ban épült sorház. 3 belső szintje és jó kialakítása miatt alkalmas lehet nagycsaládosoknak, 2 generációnak, vagy olyanok számára, akik a földszinten berendeznék vállalkozásuk székhelyét (fodrász-kozmetikus, ügyvédi vagy könyvelő iroda, magántanár, varroda, kutyakozmetika, stb) és a felső szinteken alakítaná ki a családi életteret. Ha valaki panzió vagy diákszállás/magánkollégium üzemeltetésében gondolkodik, feltétlenül nézze meg, remek potenciált látna benne, a jól használható közösségi terek, több vizesblokk és kellemes méretű szobák elrendezésének köszönhetően.

A ház belső 3 szintes, hasznos alapterülete 185 m2. Az utcafronton előkert, és egy utcai bejáratú garázs található, és az épület hátsó kertjét is a földszintről közelíthetjük meg. A földszinti helyiségek ablakai is kerítéssel védettek, a gyalogforgalomtól távol esnek.
A földszinten az előszoba mellett egy méretes fürdőszoba, egy dolgozószoba, a kazánház/tároló, és egy konyhának kialakítható külön helyiség kapott helyet.
Nyitott lépcsőkön jutunk a fentebbi emeletekre. Az első szint teljesen egybe nyitott, sok lehetőséget rejt. Jelenleg itt található az étkezős konyha, a nappali, és 2 funkciójában jól elkülöníthető erkély: a hátsó kertre néző kellemes pihenő loggia, illetve az utca felé nyitott terasz, ahol kültéri ebédlőasztal is kényelmesen elfér. Ez a szint is saját mellékhelyiséggel rendelkezik. Ez a szint igazán élhető, gyermekes családok számára nagyon praktikus. Egész nap fényes, körbenapozott, és ráadásul az utca forgalmától is távol van.
A tetőtérben kapott helyet minden a 3 hálószoba, egy nagy méretű fürdőszoba, egy nagyon hasznos gardrób és egy olvasósarok. Itt lelelheti meg mindenki a privát, személyes terét, vonulhat el csendesen.
Minden szoba szép állapotú, részben felújított parkettaburkolattal rendelkezik, amit érdemes megőrízni. Az ingatlan korához képest jó állapotú, a fürdőszobák és hidegburkolatos helyiségek felújítása időszerű, viszont végeztek fejlesztéseket az elmúlt években, pl:
- modern, műanyag nyílászárókat kapott 2019-ben,
- újonnan beszerelt Baxi Luna DuoTec 1.24+ERP kondenzációs fűtő kazángázkazán biztosítja a meleget - radiátoros hőleadókon keresztül.
- 2020-ban beépítésre került 2 db hűtő fűtő klíma is.

Elhelyezkedése kedvező: üzletek, oktatási intézmények, orvosi rendelő, hivatali épületek és tömegközlekedés és található a környéken. Nem fizető parkoló övezet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145297351

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn