Eladó Ház, Sándorfalva

company_logo

42 900 000

Ft

278 571 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
154 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
750  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Sándorfalván családi ház garzonlakással együtt eladó. A 750 nm-es telken található 137 nm-es főépület téglából, míg a 37 nm-es garzonlakás vályogból épült. A főépület földszint+tetőtér beépítésű, jelenleg 3 szobás, amelyből kevés munkával nappali+4 hálószoba kialakítható. A szobák parkettával és padlószőnyeggel, a többi helyiség járólappal burkolt. Jelenleg a házban egy fürdőszoba üzemel, de az emeleten is lehetőség van további fürdő kialakítására. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A garzonlakás, konyha, szoba és fürdőszoba helyiségekből áll, amely a közös fedett teraszról megközelíthető. Az udvaron kerti tó, állattartásra alkalmas ólak, tárolók találhatóak, amelyek utcafrontról megközelíthetőek szükség szerint több állásos garázzsá alakíthatóak. A telek méretének köszönhetően az udvar remekül hasznosítható zöldséges- vagy gyümölcsöskertként is.
Sándorfalva a megye egyik legjobban fejlődő városa, a megyeszékhelytől 12 km távolságra. Infrastruktúrája, oktatási és egészségügyi intézményei, boltjai a családok kényelmes életét biztosítják.
A megvásárláshoz az OTP Bank hitelszakértőjeként finanszírozási ajánlattal, személyre szabott, igényfelmérésen alapuló tanácsadással, kamatkedvezményekkel, igényelhető állami támogatásokkal (egy gyermekes csokra idén év végéig alkalmas), valamint az adásvételi szerződés megkötéséhez tapasztalt ügyvédi közreműködéssel várom a kedves érdeklődők jelentkezését.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143807718

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn