Eladó Ház, Makó 149.000.000 Ft

company_logo

149 000 000

Ft

496 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Nehéz felsorolni, hogy mi minden található ebben a remek ingatlanban. Azt viszont nagyon könnyű elképzelni, hogy mi mindenre hasznosítható. Makón, nagyon jó elhelyezkedésű épületkomplexumot kínálok eladásra. A jelenleg családi otthonként szolgáló 2 szintes ház, a hozzá kapcsolódó garázs illetve nyári konyha, a hatalmas műhely, az egyedi fedett terasz mind kiváló minőségű, valódi szakemberek által megépített és jól karbantartott építmény.

A lakóépület 2 szinten biztosít közösségi és privát tereket is, akár 5-6 fő, vagy több generáció összeköltözése esetén is. A földszintre a főbejáraton, egy előszobán keresztül léphetünk be. Itt tárul elénk a benapozott, grandiózus nappali, a vele egy légtérben található étkező és a remekül felszerelt, gépesített beépített konyha. A hangulatot a szépséges, látvány tűzteres - és tökéletesen üzemelő - csempekandalló koronázza meg. Érdemes itt nagyban gondolkodni: a tágas teret méretes bútorokkal, koros zöld növényekkel, nagy tervekkel lehet igazán jól megtölteni. Ezen a szinten találunk még 2 különálló szobát, 1 fürdőt, 1 WC-t, egy háztartási helyiséget, egy nagy méretű gardróbot, az ezeket összekötő közlekedő folyosót és természetesen az emeletre vezető kézműves fa lépcsőt. A szint tökéletesen alkalmas akár kerekesszékes vagy mozgásában korlátozott személyek számára is, legyen szó lakhatásról, oktatásról, munkavégzésről. További 2 bejárattal rendelkezik az épület, hiszen az egyik szobának, illetve a nappalinak közvetlenül az udvarra is nyílik ajtaja.
Az emeleten 4 jól elkülönített szoba található, egy mosókonyhával kialakított fürdővel, egy WC-vel, és egy gardróbbal együtt. A tetőtéri kialakítás miatt minden helyiség fényes. A terek itt is tágasak, akár több kisebb szobára is bontható ez a szint igény esetén.
A telek több, mint 1100 m2-es, ami részben térkővel burkolt, nagyobb részben viszont csodálatos zöld menedék. A szomszédok és az utca zaja és forgalma elől is jól elbújtatott édenkertben találunk egész évben díszítő és folyamatosan virágokat ontó bokrokat és fákat, termő gyümölcsfákat, sziklakertet, fedett és napozó teraszt és egy kedves előkertet is. A gondozásban sokat segít a telepített öntözőrendszer. A kert "beállt", így akár kisebb folyamatos karbantartással könnyedén fenntartható.
A melléképületek további lehetőségeket rejtenek. A téglából épített garázsban és az aknával ellátott, nagy belmagasságú műhelyben is rendelkezésre állnak a közművek, sőt bevezették az ipari áramot is. Ide bővíthető a lakható hasznos alapterület, panzió vagy vendéglátó egység, de autószerelő vagy egyéb gyártó-szerelő telephely is létesíthető minimális ráfordítással.
Az ingatlanban teljesen új vezetékrendszer található, 3 fázis elérhető. Napelemes vagy hőszivattyús rendszer telepíthető. Jelenleg 1 db nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma üzemel az emeleten, ami a jelenlegi tulajdonos elmondása alapján nem is igazán szükséges, mert a remekül megépített falszerkezetnek, és a hőszigetelésnek köszönhetően hatékony az épület hőtartása. A házon műanyag, redőnnyel és szúnyoghálókkal felszerelt nyílászárók találhatóak. Így bőven rácáfol arra a feltételezésre, hogy méretéből és belső tereiből fakadóan magas energiaigényű és rezsiköltségű ingatlan. Mind a gáz- mind pedig az áram felhasználás alatta marad az államilag támogatott kvótának. A fűtést központi gázüzemű cirkókazán szolgáltatja. A földszinten minden helyiségben padlófűtésen, az emeleten pedig radiátorokon keresztül.
A komplexum rendezett tulajdoni viszonnyal rendelkezik, tehermentes. Megegyezés szerint a kialkudott ár részét képezheti a bútorzat is. Kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban tekinthető meg, hétköznapokon 9.00-16.00 közötti időpontban.

A természeti értékek közül érdemes kiemelni a Marosi árteret, a gyógyiszapot és a termálvizet, mint legjelentősebb turisztikai csáberőt: az ide látogatók a méltán híres, folyamatos fejlesztés alatt álló, kibővített Hagymatikum fürdőben élvezhetik ezek jótékony hatását. De családbará

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145591352

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn