Eladó Ház, Hódmezővásárhely 74.500.000 Ft

company_logo

74 500 000

Ft

636 752 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2015

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Méret:
117 m²

Leírás

Sokan keresnek jó állapotú kertes házat Hódmezővásárhelyen. A jó állapotú mindig szubjektív. De ennél a háznál nem merül fel kérdés az állapotával kapcsolatban. A kivitelezés, a kialakítás, a hangulat első látásra magával ragad. Csak olyanok számára ajánlom, akik elzárkóznak attól, hogy renováljanak, átalakítsanak, vagy a következő 15-20 évben bajlódniuk kelljen a fűtésrendszerrel, vagy a tetőszerkezettel, vagy a nyílászárókkal. Ide csak költözni kell, és kiélvezni a parkosított kert adta lehetőségeket, a privát teret és a nyugalmat. Ideális lehet kis létszámú családoknak, idősebb pároknak, akiktől kirepültek már a felnőtt gyereket, ám a családi ünnepek stabil és ideális középpontja maradt a (nagy)szülői fészek.

A ház 2015-ben készült el, és Tabán városrész egyik csendes zsákutcájában található. A telek 380 m2, könnyen karban tartható, nem igényel sok munkát. Praktikusan alakították ki, hogy a nagy méretű garázs mellett egy fedett autóbeálló is rendelkezésre áll, illetve további 1 autó számára van hely a parkoláshoz kapun belül. Részben térkővel burkolt, részben zúzott köves, kicsit mediterrán hangulatú kertjében vannak örökzöldek, és imádják a leanderek, amik kiültetve telelnek át.
A ház különálló, nincs szomszédos épülettel kapcsolata. A lakórészben jól elkülönül a csendes, privát tér (2 jó méretű szoba), és a tágasabb, egybenyitott nappali-étkező-konyha, ami az otthon lelke. A fürdőszobában hatalmas sarokkád van és dupla mosdó. Bőven van hely arra, hogy egy zuhanyzót is ki lehessen alakítani. A WC külön helyiségben található. A modern, gépesített konyha és a nappali között nincs ajtó. Falazata blokktégla, ami szigetelést is kapott. A nyílászárók méretre készültek fából, szigetelt üveggel. Igényes tapétával dobták fel a hangsúlyos falakat, és gyönyörű burkolatokkal borították a járófelületeket.
Fűtése korszerű kondenzációs kombi kazánnal megoldható, radiátorokkal. A ház karakteréhez szigorúan hozzá tartozik a szép csempekandalló, ami a szobák kivételével minden helyiséget kényelmesen befűt. 2 nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma is segít a komfortos hőmérsékletet szabályozni.

Néhány extra tulajdonság:
- a tetőtér beépíthető, ha bővíteni szeretné az új tulajdonos
- dupla vízszűrő rendszer felel a házba érkező víz legjobb minőségéért: 3 szűrős mechanikai, illetve egy ozmózisos rendszerű víztisztító berendezés is kiépítésre került
- 3 alternatíva áll rendelkezésre a fűtéshez
- napvitorlákkal árnyékolható szabadtéri terasz
- riasztórendszer
- közel a Belváros, mégis forgalommentes utcában fekszik
- a garázsban az autó mellett polcrendszer és egy kisebb műhely is elfér
- tehermentes
- és természetesen CSOK-ra alkalmas!

Hirdetés azonosító: 150313863

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 31 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn