Eladó Ház, Hódmezővásárhely

company_logo

260 000 000

Ft

1 027 668 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 10., 12:28
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
253 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1601  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

***Ez a lehetőség olyan, mint az esküvői CSÓK!! Nem halálos bűn az elmulasztása, de komolyan senkinek nem jutna eszébe kihagyni!!!*** Ön se hagyja ki!! Legyen az öné Hódmezővásárhely legromantikusabb és legvarázslatosabb palotája! Eladásra kínáljuk Hódmezővásárhely Újváros részén fekvő családi házat! A ház óriási nappalival, három hálószobával, egy étkezővel, egy konyával, egy fürdőszobával, valamint egy páncélteremmel rendelkezik. Minden helyiség teljes felújításon esett át! A felújítás során visszaállították az épület eredeti korabeli stílusát. A fürdő, valamint a páncélszoba gyönyörű eredeti márvány burkolatot kapott, a szobákat pedig parkettával burkolták. A helyiégek falain megtalálhatóak az eredeti stukkó borítások, valamint a mennyezeten korhű csillárok biztosítják a helyiségek megvilágítását. A belső nyílászárók is eredeti fa mintázatot kaptak. A ház villamoshálózata is teljesen fel lett újítva. A fűtésről és a melegvíz ellátásról egy gázkazán gondoskodik, továbbá bizonyos helyiségekben gázkonvektoros fűtés van. Az épület alatt egy 200m2 alapterületű száraz pince található, mely a házból is megközelíthető, továbbá garázsként is funkcionál, amit az udvar felöl egy széles garázskapun keresztül közelíthetünk meg. Az épülethez tartozik még egy hatalmas udvar, ahol egy szökőkút is helyet kapott. Pár percnyi sétára van vasútállomás, a TRAM-TRAN végállomása, buszmegálló, bevásárlóközpontok, patika, benzinkút, illetve önkiszolgáló autómosó.

A Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, Felújítási támogatás vagy egyéb kölcsönök intézését és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143807588

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn