Eladó Ház, Hódmezővásárhely

company_logo

110 000 000

Ft

407 407 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
270 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
555  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Hódmezővásárhely belvárosában kiváló paraméterekkel rendelkező, teljesen felújított lakóház két üzlethelyiséggel együtt eladó.
Az 1950-ben épült épületben az utcafrontról megközelíthető garázs választja el az üzlethelyiségeket a lakóépülettől. A garázs 30 nm, a két üzlethelyiség 48 nm amely jelenleg egybe van nyitva, minimális ráfordítással különválaszthatóak. A lakóházban előtér, 4 hálószoba, nappali, étkező-konyha, két fürdő, külön wc, gardrób, pince-és padlásfeljáró, kamra helyiségek találhatók. A helyiségek parkettával és járólappal burkoltak. A felújítás során a ház teljesen új födém- és tetőszerkezetet kapott, megújult a fűtés- és az elektromos rendszer, új fali- és padlóburkolatok, új, dupla hőszigetelésű energiatakarékos nyílászárók kerültek beépítésre, valamint a fürdőszobák is teljes egészében fel lettek újítva. Az otthon melegét gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A ház jelenlegi tulajdonosai nagy odafigyeléssel választották ki a minőségi anyagokat, amelyekkel exkluzív otthont teremtettek. A hangulatot két belső udvar, a tárolást egy udvari tároló biztosítja. A tetőtér beépíthető, a padlásfeljáró a nappali mögötti tárolótól közelíthető meg. A ház adottságai lehetővé teszik az épület társasházzá alakítását is. A térkővel burkolt udvarok külső szem elől teljesen elzárt területek, megadják a helyek intimitását, de az üzletek részére lehetőség van parkolóhelyek kialakítására is.
A két üzlethelyiség rendkívül jól hasznosítható egészségügyi szolgáltatóként, biztosítóként, ingatlanirodaként, szépségszalonként, akár bolt működtetésére is kiváló lehetőséget biztosít.
Ajánlom az ingatlant családosoknak és befektetőknek egyaránt: a Vasútvillamos (tram-train) megállója és a központi buszállomás, bevásárlóközpontok, oktatási és egészségügyi intézmények, park, uszoda karnyújtásnyira találhatóak. Hódmezővásárhely gyönyörű város az Alföld szívében, amely folyamatosan fejlődik, infrastruktúrája kiváló, Szegedről rövid utazással elérhető.
Ügyfeleink részére teljeskörű ügyintézést vállalunk kedvezményes kamatozású hitel, babaváró kölcsön, CSOK, vállalkozói hitel és más pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatban, valamint az adásvételhez tapasztalt ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131692815

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn