Eladó Felújított 1 Osztott Szoba 31nm

29 500 000

Ft

951 613 Ft/m²

Cím:

Csongrád-Csanád; Szeged; Északi városrész

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 10., 09:57

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
31 m²

Leírás

2025 januári adásvétellel Szegeden, az Öthalom utca elején, közel a körúthoz, de a rókusi Tescohoz is , csendes házban és csendes utcában keresi új "gazdáját" 31 nm-es I. emeleti felújított kis lakásom.

Az előtér és a konyha egybenyitásával egy kellemesebb, tágasabb érzetű tér keletkezett. A konyhabútor egyedi, külön a helyre tervezett, beépített elektromos sütővel és gázos főzőlappal, valamint beépített páraelszívóval. A csempe olasz különlegesség, picit rusztikus hatással. A fekete-fehér kontrasztos bútor kellemes összhatást kelt, nem túl kihívó, jól kiegészíthető színekkel, ami természetesen majd az új lakóra vár. A fekete kiegészítők, valamint a szürke ajtókeretek a lakás többi részén is megjelennek, harmóniát alkotva. Az eredetileg 1 szoba egy térelválasztót kapott, így két külön részre osztódik a tér. Egyedi ízlés, igény szerint lehet berendezni; ki-ki kiválaszthatja, hogy inkább a hálórész vagy egy dolgozórész legyen külön. Az ablakhoz közelebbi leválasztott rész ~8nm; a fennmaradó szobarész ~12nm. A padló egységesen laminált padló, kivéve természetesen a fürdőszobát. A fürdőszoba bútorzata megegyezik a konyháéval; a fa hatású csempék tovább tükrözik az enyhén rusztikus, de semmiképp nem öreges hangulatot.

A villanyvezetékek is frissítést kaptak amire többek között azért is volt szükség, hogy se az elektromos fűtőtest, se pedig a bojler és sütő együttes használata ne okozzon problémát. A gázvezetékek megmaradtak, így ha valaki ragaszkodik a konvektoros megoldáshoz, minimális átalakítással üzembe is helyezheti őket. A ház vastag téglafalakkal rendelkezik : télen jól tartja a hőt, nyáron pedig nehezen melegszik át. A közös képviseletet az IKV Zrt. látja el a renoméjától eltérően viszonylag jól. Ééés, hab a tortán művelődőknek: a Szegedi Nemzeti Színház néhány tagjával is össze lehet futni a házban ugyanis a színház tulajdonában van jó néhány lakás itt.

Az udvaron található egy elég nagy kihasználtságú fedett biciklitároló is. Az utcai autóparkolás ingyenes.
Mint az összes ingatlan a piacon, ez is kiválóan alkalmas befektetésre is, de a legjobban olyan érdeklődőknek örülök, akik értékelik, hogy valakinek sok keze munkája van benne ami nem kevés idő és költség a mai körülmények között. Nem minden tökéletes, hiszen mindenkinek mások az igényei, de praktikus és szerethető

Rezsi (közös költség+áram+víz+gáz) kb. 35.000 Ft/hónap.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150162213

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn