Eladó 80 nm-es ház Szentes

company_logo

10 500 000

Ft

131 250 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 27., 15:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
80 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
100  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó Csongrád-Csanád vármegyében Szentesen ez a fantasztikus lehetőségekkel rendelkező házrész, amely megosztási megállapodással van megosztva a szomszédtól. A házrész utcafronti része üzlethelyiség, ami szoláriumként működött eddig. Belső részét lakóházként lehet kialakítani. A 100 m2-es telken elhelyezkedő épület egy 80 m2-es ház, melyből az üzlethelyiség 29.5 m2, ahol gipszkarton falak vannak felhúzva, melyek nem érnek el a plafonig így nem teljes értékű falnak számítanak! Lebontásával vissza lehet kapni a teljes szobát.
Az épület lakhatásra alkalmas lesz, fürdőszoba befejezése és konyha kialakítása után. Az üzlethelyiség fűtése jelenleg légkondicionálóval van megoldva, a lakórészben ki lett alakítva az áram lehetőség a légkondicionálóhoz. A gázcsonk a telekhatáron van ha valaki be szeretné vezetni a gázt a házrészbe. A lakrész és az üzlethelyiség szét van választva, ha valaki teljes házrészt lakhatásra szeretné használni, össze lehet nyitni. A házrésznek három bejárata van jelenleg, egyik a szoláriumba nyílik az utcai részről, a második közvetlen a kapun belüli bejárat mellől, a harmadik közvetlen a házrészbe vezet. A házat elsősorban készpénzes vevőknek ajánljuk, befektetőknek tökéletes lehetőség lehet.
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabadfelhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Referencia szám: M252084

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146668967

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn