Eladó 79 nm-es ház Szeged

company_logo

46 500 000

Ft

588 608 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 09:19
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
712  m2

Méret:
79 m²

Leírás

Kiskundorozsmán eladó egy 80 nm-es családi ház, amely egy 712 nm-es telekkel rendelkezik, ideális választás azok számára, akik nyugalmat és természetközeli életmódot keresnek.

Az ingatlan vegyes falazattal épült, amely vályogból és téglából áll, így ötvözi a tradicionális és a korszerű építészeti megoldásokat. A fűtésről gázcirkó és vegyestüzelésű kazán gondoskodik, biztosítva a ház energiatakarékos és komfortos fűtését.

Az épület az 1950-es években készült, ám 2012-ben teljes körű felújításon esett át, amely magában foglalta a villamoshálózat, tetőszerkezet, burkolatok és nyílászárók cseréjét, így az otthon modern igényeknek is megfelel.

A kertben gazdag lehetőségek rejlenek: a veteményezés mellett cseresznye-, füge-, meggy- és sárgabarackfák találhatók, melyek saját termesztésű gyümölcsöket biztosítanak. Az ingatlan állattartásra is kiválóan alkalmas, így akár kisebb gazdálkodás is kialakítható.

Az ingatlan mellett egy 86,33 nm-es melléképület található, amely spájzt, kazánházat, közlekedőt, duplagarázst és tárolót foglal magában, jelentős tárolási és funkcionális lehetőségeket biztosítva.

A kapu automatizálásra előkészített, csak a motor felszerelését igényli, így kényelmes és modern megoldásként szolgálhat.

A bútorok megegyezés tárgyát képezik, így az új tulajdonos számára könnyen személyre szabható az ingatlan. Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, és nézzük meg együtt ezt a remek lehetőséget!

Hirdetés azonosító: 149814676

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn