Csongrádi 79 nm-es ház eladó

company_logo

13 000 000

Ft

164 557 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 25., 13:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
79 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
450  m2

Félszobák száma:
2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálunk Csongrád-Csanád vármegyében, Csongrádon egy 3 szobás 79 m2-es felújítandó családi házat. Az 1974-ben épült tégla alapon tégla lábazatú, vályog falazatú ingatlan 450 m2 telken helyezkedik el. A MOL kúthoz közel, Csongrád déli részén. A házban a villany hálózat eredeti alumínium vezetékes. Fűtést gázkonvektorok biztosítják. Fa nyílászárók vannak, 2 szobában hajópadló van, a többi helyiség cement lappal burkolt (mettlachi). Víz és szennyvíz nincs a házban, csak az udvaron. Így a házban nincs se fürdőszoba, se konyha. Emiatt az ingatlan nem alkalmas CSOK-ra. Az ingatlan elosztása alkalmas arra hogy a helyiségek funkcionális módosításával egy kellemes tágas családi otthon váljon belőle. Az istálló átalakításával egy nagy garázst kaphatunk ami pont szemben van a nagy kapuval, ami a kocsi beállására már most is alkalmas. A melléképületet is egybe lehetne nyitni a házzal, ezzel nyerni lehet extra 18,9 m2 lakóteret, így akár 4 hálószobássá is alakítható.
Az OTP Ingatlanpont a banki háttérrel eladóink, és vevőink igényeit teljes körűen ki tudja szolgálni, az eladástól a vevői finanszírozásig.
Hitel igénylés esetén akár egyedi kamatkedvezménnyel, jogosultság esetén az állami támogatásokhoz kapcsolódó felvilágosítással, teljeskörű pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A pénzügyi tanácsadás és ügyintézői szolgáltatásunk díjmentes.
Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Referencia szám: M228743-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 133690875

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás