159 nm-es ház eladó Szeged

company_logo

81 375 000

Ft

511 792 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 21., 11:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
159 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
500  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Csongrád-Csanád vármegyében, Szegeden újépítésű, 160 nm-es, tégla falazatú, emelt szerkezetkész családi ház dupla garázzsal eladó.
A nagyobb családok részére is kényelmes házban nemcsak a 4 hálószoba és az 50nm-es amerikai konyhás nappali, hanem a dupla garázs is helyet kap. A rendkívül jó tervezésnek köszönhetően a saját zuhanyzós hálószoba biztosítja a nyugodt pihenést a szülők számára.
A ház teljes egészében a legmagasabb szintű energetikai megfelelőséggel készül: 30-as téglából, 10cm-es fali és 12 cm-es aljzatszigeteléssel valamint fokozott hőszigetelésű, 6 légkamrás, 3 rétegű üveg külső nyílászárókkal. A belső válaszfalak gipszkartonból, gépi vakolt állapotban kerülnek átadásra. Az otthon melegét gázkazánról táplált padlófűtés biztosítja. A házban kialakításra kerül a jövőbeni napelem és klíma helye, a kábelcsatornázás a megrendelő igényeinek megfelelő helyre történik. A kivitelezés összehangolt, gyors, profi munkával történik, a kivitelező saját csapatával és eszközeivel, a vásárló saját tulajdonú közműves telkén. Kulcsrakész átadásra is lehetőséget biztosít az eladó, az ár ebben az esetben tartalmazza a burkolatokat, szanitereket, belső nyílászárókat.
A további műszaki tartalom és feltételek, a kivitelezés folyamata és minden részlet megbeszélése érdekében várom a jelentkezését a megadott telefonszámon.
Az OTP Bank hitelszakértőjeként finanszírozási ajánlattal, személyre szabott, igényfelmérésen alapuló díjmentes tanácsadással, kamatkedvezményekkel, igényelhető állami támogatásokkal állok az Ön rendelkezésére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141774109

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn