Csongrádon, hangulatos családi birtok 8700 nm területtel eladó

company_logo

49 900 000

Ft

449 550 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
8700  m2
Méret:
111 m²

Leírás

Csongrád-Csanád vármegyében Csongrád szélén eladó egy gyönyörű felújított 3 szobás családi birtok. Az ingatlan belterületi lakóház és udvar megjelölésű, melyhez 3 helyrajzi számon összesen 8775 m2 területet tartozik, kivett major és kivett beépítetlen területként. Önellátó gazdálkodóknak tökéletes választás, akár gyerekekkel is. A ház igényesen felújított és méretében is tekintélyes. Az udvara ápolt és rendezett.
A főépület vegyes falazatú, de többnyire tégla, 10 cm-es hőszigeteléssel, és nemesvakolattal ellátva. A 111 nm lakótérrel rendelkező házban kitűnő térelosztással 3 hálószoba, nappali, konyha étkezővel, valamint fürdőszoba és külön nyíló wc található. A lakóház szobái hatalmas 2 rétegű hőszigetelt műanyag ablakokkal felszereltek. A telek nincs körbekerítve, így a hajnalok vendégi lehetnek a környékbeli szántókról és mezőkről betévedő őzek. Az ingatlan a tanyák nyugalmával de mégis városi kényelemmel rendelkezik, melyben vezetékes víz van, az áramhálózat teljesen új réz vezetékes, és ipari áram is és H-tarifa is rendelkezésre áll. A kellemes hőmérsékeltért a klíma felel, de télen a fűtéshez villany radiátorok is rendelkezésre állnak amit a nappaliban hangulatos fatüzeléses kandalló is kiegészít. A ház belső felújítása során új burkolatokat és a gyönyörű beépített gépesített konyhaszekrényt is kapott.
Az udvarban kellemes zöld környezet fogad, hatalmas szomorúfűz rejtekén kút található, amivel megoldható a locsolás és az állatok itatása is. 2 nagyobb melléképület fekszik a főépület két oldalán. Az egyikben kis nyárikonyha (17 m2), egy garázs (19 m2) és istálló van (33 m2). A másik egy 4 m széles és 12 m hosszú ól, több részre osztva.
Az ingatlan megvásárlásához az OTP finanszírozási megoldásait ajánlom, melynek intézéséhez szakszerű segítséggel állok a vevő rendelkezésére.
Az ingatlan megvásárlásához az OTP finanszírozási megoldásait ajánlom, melynek intézéséhez szakszerű segítséggel állok a vevő rendelkezésére. Bővebb információért forduljon hozzám bizalommal! Hívjon a számon!
Mészárosné Éva

Referencia szám: M284153

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149197205

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn