Csendes kertvárosi élet Makón, csak egy kattintásnyira!

company_logo

31 500 000

Ft

420 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 15:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
843  m2

Méret:
75 m²

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!
Örömmel mutatjuk be Önnek Csongrád-Csanád vármegyében, Makón, ezt a gerizdesi városrészben található téglaépítésű családi házat a Lisztes utcában. A ház előkertes, csendes, kertvárosias környezetben helyezkedik el, amely remek lehetőséget nyújt a nyugodt és harmonikus életvitelhez. Kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet, hiszen a városközpont mindössze 5 percre található autóval, 8 percre kerékpárral és 30 percre gyalogosan.
A ház hasznos alapterülete 75 négyzetméter, míg a telek területe 843 négyzetméter. A családi ház két tágas szobával, egy fürdőszobával, konyhával, kamrával, előszobával és közlekedővel rendelkezik. A fürdőszobában kád, mosdó és WC található. A szobák parkettával burkoltak, míg a többi helyiség járólappal ellátott. Az otthon állapota az eredeti, karbantartott állapotot tükrözi, így Ön a saját ízlése szerint alakíthatja át.
A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet pedig villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan teljes közművel ellátott, beleértve az elektromos áramot, gázt, vizet és csatornát is. Az elektromos hálózat 3x16A teljesítményű. Az ingatlan eredeti, fából készült nyílászárókkal rendelkezik, a tetőt pedig békéscsabai cserép fedi. A házba egy fedett teraszon keresztül lehet bejutni, mely ideális lehet pihenésre, kikapcsolódásra, illetve innen csodálhatja meg a rendezett udvart és kertet.
A házhoz tartozik egy beton burkolatú garázs is. Továbbá a telken felépítésre került egy külön téglaépítésű épület, amely 4 helyiségből áll és összesen 28 négyzetméteres. Jelenleg tárolók találhatók benne, de akár külön lakrésznek is kialakítható.
Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: I
CO2 kibocsátás: I
A térképmásolaton a ház alaprajza megegyezik a valós állapottal. Az ingatlan 10-15 napos határidővel költözhető.
Az ingatlan a felező portfólió részét képezi!
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Szívesen állunk rendelkezésére további információkkal és megtekintési lehetőségekkel.

Makóról bővebben itt:

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.

Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a Regisztrációs szám keresése menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H487217 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#OtthonCentrumMako #IngatlanElado #NyugalomOtthon #MakoLife #OtthonKereses #IngatlanHirdetes #MakoIngatlan #ocmako #forsale #oc #OtthonMako #EladoHaz #VideoHazbejaras #otthoncentrum #csaladihaz #hagymatikum #hitel #imobiliaremakoungaria #teglahaz

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés azonosító: 148614010

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 24 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn