Bem utcában nagy lakás eladó! - Szeged

company_logo

49 900 000

Ft

419 328 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 12:52
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
119 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó Szegeden az Alsóvárosi részen a Bem utcában egy 2005- ben épült 6 lakásos társasház 2. emeletén lévő belső kétszintes 119 nm- es ( nettó 90) 3 szobás tágas és napfényes lakás az udvarban található tárolóval és autóbeállóval! A lakás egy emelet ráépítés keretén belül 2005-ben épült rá a már meglévő alsó szintre.
A lakásba egy hangulatos kis teraszon keresztül jutunk be onnan az előtérbe érkezünk. Az alsó szinten jelenleg egy tágas nappali került kialakításra, továbbá Itt található a konyha, az ebédlő. A nappaliba óriási beépített szekrény van és egy lépcső alatt praktikus tároló került beépítésre. Az alsó szinten található fürdőszoba kádas kialakítású, hidegburkolatos. Az emeleten két tágas hálószoba került kialakításra, az egyikből egy kisebb zuhanyzós fürdőszoba nyílik. Mindkét szobában a tetőtéri falaknál végig beépített szekrény található, így nagyon jól kihasználható ez a terület is.
A lakásban gáz cirkó fűtés van, amit a fürdőszobában található kazán biztosít,radiátoros hő leadókkal, nyáron 2 db klíma pedig a hűvösért felelős. A konyhabútor jó állapotú nagy pakolófelülettel rendelkezik beépített Bosch tűzhely, és Whirlpool mosogatógép könnyíti meg a mindennapokat. A lakásban található bútorzat és háztartási gépesítés a vételár részét képzi!
Az elmúlt egy évben teljeskörű felújításon esett át az ingatlan, így átesett egy tetőcserén, új festés, új tetőablakok, a konyhabútor modernizálása továbbá az alsó szinten egy korszerű inverteres klíma került beszerelésre.
A lakás és az udvar is közös osztatlan tulajdonként van bejegyezve,használati megosztással, a szomszédok kedves egymásra odafigyelő emberek! Az ingatlan tökéletes döntés lehet nagyobb családosok számára hisz mérete és kialakítása miatt szuper életteret tud biztosítani továbbá befektetésnek sem utolsó! A környék infrastruktúrája hibátlan: 5 percen belül: pékség, Staféta étterem, Dohánybolt, Spar, Posta, vasútállomás, Tram Train, Mátyás-Tér, JGYPK épületei. 15 percre: Aradi Tér, BTK, TIK. A vasútállomás közelsége miatt tömegközlekedéssel a város bármely pontja 10-15 percen belül elérhető.
Jó helyen lévő jó hangulatú, jó állapotú lakás, ahová igazából csak beköltözni kell!
Jöjjön el nézze meg!
Irányár: 49,9 millió Forint! Tehermentes, rugalmasan költözhető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131084619

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn