Befektetési lehetőség és felújítandó családi ház várja Önt!

company_logo

22 000 000

Ft

354 839 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
62 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
11102  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!
Örömmel mutatom be Önnek ezt a kivételes lehetőséget Csongrád-Csanád megyében, a makói Dózsa telepen található ingatlant. Egy felújítandó téglaépítésű családi ház, mely csendes és nyugodt környezetben került felépítésre, illetve a 2 db beépítetlen terület ami kapcsolódik a családi ház telkéhez. Az ingatlan együttes ideális választás azoknak, akik egy kis békét és nyugalmat keresnek, de ugyanakkor közel szeretnének lenni a város központjához, ugyanakkor befektetési lehetőségekben is gondolkoznak.
Az ingatlan mindössze 5 perces autóútra található a városközponttól, de akár 10 perc alatt is könnyen elérhető kerékpárral. Ha pedig az időjárás és a hangulata úgy kívánja, akkor 40 percnyi sétával is elérhető. Autóbusz megálló 10 percre találtható. Ez az elhelyezkedés valóban egyensúlyt teremt a városi élet és a természet között.
A családi ház összesen 62 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkezik, egy szobával, konyhával és nappalival egyben, valamint egy folyosóval. A ház állapota felújítandó, ami lehetőséget ad arra, hogy a jelenlegi állapotot az Ön ízlése és elképzelései szerint alakítsa át. A szoba padlós, míg a többi helyiség földes burkolattal rendelkezik. A fűtés és meleg víz jelenleg nincs kiépítve, de az elektromos áram már be van kötve. A víz és csatorna szintén rendelkezésre áll a telken belül, és a gáz az utcán található. A nyílászárók fából készültek, részben eredetiek. A tetőfedést szalagcseréppel oldották meg.
Az udvar, rendezés alatt áll, illetve a házhoz tartozik egy kert is, mely jelenleg nem művelt, így lehetősége van kialakítani azt, ahogy Ön szeretné.
Ezen kívül, a házhoz tartozik két belterületi telek, összesen 10 304 négyzetméteren, melyek beépítetlen területként várják a lehetőségeket. A ház telekterülete és a két telek teljes területe összesen 11 102 négyzetméter.
Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: I
CO2 kibocsátás: E
Az ingatlan 15 napos határidővel költözhető, így gyorsan élvezheti a csendet és nyugalmat, amit ez a hely kínál.
Emellett fontos kiemelni, hogy ez az ingatlan együttes tökéletes befektetési lehetőség is, hiszen a két belterületi telek lehetővé teszi olyan projektek megvalósítását, melyek hosszú távú értéknövekedést hozhatnak.
Az ingatlanok per és tehermentesek. Csak egyben eladó!
Nem kérdés, hogy ez az ingatlan együttes egy egyedülálló lehetőség a csendes vidéki élet és a városi kényelem szerelmesei számára. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt megtekinthessük ezt az ingatlant, és megtudhassuk, hogyan válhat saját otthonává vagy befektetési projektjének részévé. Ne habozzon, mert ez a lehetőség hamar elillanhat!

Makóról bővebben itt:

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a Regisztrációs szám keresése menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H475708 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#makootthoncentrum #befektetesilehetoseg #makocsaladihaz #felujitandoingatlan #ingatlanhirdetes #ingatlanfejlesztes #makoingatlanpiac #otthoncentrum #makoiingatlanok #ingatlan #ingatlanmako #otthoncentrummako #eladohazmako #hitel #imobiliaremakoungaria #ingatlankozvetitomako #makoingatlankozvetito #makoingatlaniroda #oc #ocingatlan

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142797673

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn