Balástyai tanya sok melléképülettel

company_logo

15 000 000

Ft

172 414 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 24., 08:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
87 m²

Méret típus:
m2

Méret (ha):
0.0087

Méret (m2):
87

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Balástya külterültén egy 87 m lakótérrel rendelkező, teljes felújítást igénylő tanyát. Az ingatlan két szoba, egy nappali, a melléképületben egy fürdőszoba és egy konyha elosztású. A 4748m-es telek pedig bőséges teret biztosít a nyugalomra vágyóknak.

Az ingatlan 1 hrszon szerepel, ingatlan nyílvántartásban: Kivett tanya megnevezéssel szerepel.

Megközelíthetősége végig betonúton központtól 5 km-re az utolsó kb. 700 m a homokos út.

A ház állapota megköveteli a teljes felújítást, azonban a környék egy csendes, zöld övezetben található, ahol garantált a nyugalom és a friss levegő. A fúrt kút biztosítja a vízellátást, amely lehetővé teszi a kert gondozását vagy akár állattartást is.

Az ingatlanhoz tartozik még egy pince, ahol tárolhatjuk az élelmiszereket és egy udvari gépjárműbeálló, amely megkönnyíti a parkolást. Emellett melléképület is található az udvaron, amelynek felújításával egy további kényelmes lakrész alakítható ki. A kertkapcsolat a természet közelségét hozza el otthonába, ahol kellemes estéken pihenhetünk.

A jó közlekedés lehetővé teszi, hogy könnyen elérhetőek legyenek a város többi részei, így nincs akadálya annak, hogy mindennapi teendőit gördülékenyen tudja ellátni. A háromfázisú áram pedig lehetővé teszi a modern technikák bevezetését és használatát.

Ha szeretne egy csendes, zöld környezetben élő, felújításra váró tanyát otthonának, akkor ne habozzon, és keressen minél hamarabb! Tekintse meg a tájékoztató alaprajzokat és a fotókat és ha úgy gondolja ,hogy elnyerte tetszését és személyesen is megtekintené az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva

Hirdetés azonosító: 148874306

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn