6 szobás, kétszintes családi ház eladó, Szeged, Szőreg

company_logo

79 000 000

Ft

376 190 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert mérete:
1653  m2

Méret:
210 m²

Leírás

Szeged, Szőreg városrészében eladó egy tégla építésű, 202 m2 hasznos alapterületű, 6 szobás, emeletes családi ház, 1653 m2 telken.
Az épületbe 2 bejárat vezet, a földszinten 3 szoba (az egyik jelenleg mosókonyhaként funkcionál), egy elektromos kapus garázs, egy kamra, egy WC, egy közlekedő és egy előszoba kapott helyet. Az emeleten további 3 külön bejáratú tágas szoba, egy konyha, egy kamra, egy fürdőszoba, egy WC, egy közlekedő és egy loggia helyezkedik el. Az emeleti szobák parkettával, a többi helyiség járólappal fedett; míg a földszinten az egyik parkettás szoba kivételével valamennyi helyiség járólapos borítást kapott. Az otthon melegét cirkófűtés biztosítja radiátoros hőleadókkal.
A 2016-ban elvégzett korszerűsítés során a teljes áramhálózatot kicserélték, egy új gázkazánt szereltek be, valamint felújították a teljes víz- és szennyvízhálózatot.
Közvetlenül a főépület mellett egy zöldségek tárolására alkalmas verem, egy kisebb szerszámos-bódé és egy fedett veranda található, amely kerti sütögetésre és baráti összejövetelekre egyaránt alkalmas. A telek hátsó részében számos termő gyümölcsfa, szőlő és egy ásott kút helyezkedik el. Az ingatlan méretéből adódóan kiváló választás nagyobb családok részére, továbbá jó elosztása lehetővé teszi a helyiségek funkciójának megváltoztatását, így akár két generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas, illetve üzleti célú hasznosítása is megoldható.
A családi ház nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el, jó infrastruktúrával, a belváros akár busszal, akár kocsival 20 percen belül elérhető. A közelben gyógyszertár, több oktatási intézmény (bölcsőde, óvoda, általános iskola), élelmiszer bolt, étterem, posta, rendezvényház és templom található.
Megvásárlásához Babaváró, Csok, kedvezményes hitel is igényelhető, melynek ügyintézésében szakszerű segítséggel állok a kedves vásárló rendelkezésére.
Érdeklődni: Borók Andrea;

Referencia szám: M223888

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137310300

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn