4 szobás családi ház eladó, Csanádalberti

company_logo

4 490 000

Ft

44 900 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 11:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1906  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Csanádalbertin, 4 szobás ház, 1906 nm telken eladó.
A vegyes falazatú, 100 nm ingatlanban nappali, három szoba, előszoba, főzőfülke, étkező, kamra, fürdőszoba wc-vel helyiségek vannak. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegét kályhás fűtés, a melegvizet villanybojler biztosítja. A gáz a portán belül megtalálható, de nincs a házba bevezetve. Az utcai szoba, az előszoba, nappali és az étkező ablakai hőszigeteltek, a teljes villany hálózat felújítása megtörtént, fee relét is szereltek.
A jó elosztása, praktikus kialakítása miatt kényelmes családi otthon minden generáció számára, nagy családoknak is tökéletes választás.
A hatalmas porta kiváló teret biztosít növény termesztésére, a zárt, tágas udvaron hangulatos családi, baráti partik rendezésére alkalmas szabadidős terület is kényelmesen kialakítható - biztonságos játszóteret nyújtva a gyerekeknek is.
A rendezett, kedves kis községben bölcsőde, óvoda, hivatal, bolt is van, összetartó közösség várja az ide költözőket. A település Makótól 23 km, az M43 autópálya Csanádpalota le-, és felhajtójától 12 km távolságra fekszik.
Megvásárlásához Babaváró, kedvezményes piaci hitel is igényelhető, melynek ügyintézésében szakszerű segítséggel állok a kedves vásárló rendelkezésére. 4 szobás ház, 1904 nm telekkel eladó.
A vegyes falazatú ingatlanban nappali, három szoba, előszoba, főzőfülke, étkező, kamra, fürdőszoba wc-vel helyiségek vannak. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegét kályhás fűtés, a melegvizet villanybojler biztosítja. A gáz a portán belül megtalálható, de nincs a házba bevezetve. Az utcai szoba, az előszoba, nappali és az étkező ablakai hőszigeteltek, a teljes villany hálózat felújítása megtörtént, fee relét is szereltek.
A hatalmas porta kiváló teret biztosít növény termesztésére, a zárt, tágas udvaron hangulatos családi, baráti partik rendezésére alkalmas szabadidős terület is kényelmesen kialakítható - biztonságos játszó teret nyújtva a gyerekeknek is.
A rendezett, kedves kis községben bölcsőde, óvoda, hivatal, bolt is van, összetartó közösség várja az ide költözőket. A település Makótól 23 km, az M43 autópálya Csanádpalota le-, és felhajtójától 12 km távolságra fekszik.
Megvásárlásához Babaváró, kedvezményes piaci hitel is igényelhető, melynek ügyintézésében szakszerű segítséggel állok a kedves vásárló rendelkezésére.
Érdeklődni: Borók Andrea;

Referencia szám: M271572

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146505114

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn