2 percre a városközponttól Csanádpalotán! Eladó családi ház!

company_logo

4 500 000

Ft

58 442 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 20:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
77 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1068  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kedves Érdeklődő!
Szeretném figyelmébe ajánlani ezt az egyedülálló lehetőséget Csanádpalotán, a Rozmaring utcában, Csongrád-Csanád megyében. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mindössze egy perc autóútra, két perc kerékpározásra és hét perc kényelmes séta távolságra van a városközponttól.

A ház mérete és telekterülete: 77 négyzetméter hasznos alapterülettel és egy 1068 négyzetméteres két utcára nyíló telekkel rendelkezik. A ház jelenleg karbantartást igényel, felújításra szorul, de ebben rejlik a lehetőség, hogy saját elképzelései alapján formálja meg az otthonát.

A részben alárakott ingatlan 3 szobával, fürdőszobával, konyhával, közlekedővel és kamrával rendelkezik. A szobák burkolatai változatosak: két szoba pozdorja borítással, a középső szoba betonozott padlóval, a fürdőszoba járólappal a konyha és közlekedő betonnal burkolt, míg a kamra földes.

A fűtés kályhával és kandallóval megoldható. Bár van villanybojler, annak üzemképessége jelenleg nem ismert. Az ingatlanba az elektromos áram (1x10A), víz és csatorna bekötve, gáz bekötési lehetőség telken belül található.

Az ablakok fából készültek, egy részük hőszigetelt üvegezésű, a bejárati ajtó többponton záródó fém. A konyhaajtó műanyag. A tetőfedés szalag és parasztcserép kombinációjából áll.

Az épülethez kapcsolódik egy földes tároló, amely szintén felújítást igényel, ezen kívül a telken található még néhány épület, melyek inkább bontásra várnak.
A kertben található fák és aljnövényzet kivágásra kerülnek, így lehetőség nyílik a saját zöld oázis kialakítására. Az ingatlan 30 napos határidővel költözhető, így gyorsan élvezheti az új otthon kényelmét.

Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: I
CO2 kibocsátás: E

Ez a csendes környék és a nyugalom ideális választás azoknak, akik szeretnének kiszakadni a város zajából, miközben karnyújtásnyira vannak a városközpont szolgáltatásaitól.
Ha további tájékoztatásra vagy személyes megtekintésre lenne szüksége, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Örömmel segítek!

Csanádpalotáról bővebben itt:

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a Regisztrációs szám keresése menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H480726 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#OtthonCentrumMako #IngatlanElado #NyugalomOtthon #CsanadpalotaLife #OtthonKereses #IngatlanHirdetes #CsanadpalotaIngatlan #ocmako #forsale #CSOK #OtthonMako #EladoHaz #VideoHazbejaras #otthoncentrum #csaladihaz #hagymatikum #imobiliaremakoungaria #hitel #IngatlanHungary #Eladoingatlan

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145733677

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn