2 lakásos ház, üzlethelyiséggel eladó, Pusztamérges

company_logo

29 900 000

Ft

108 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 25., 19:16
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
276 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
686  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Csongrád-Csanád megyében, Pusztamérgesen családi ház üzemmel, üzlettel eladó.
A 686nm-es telken található U alakú épület rendkívül jó lehetőségeket hordoz magában: a 65nm-es, kétszobás, részben felújított lakrész mellett 59 nm-es üzlethelyiség található két szobával és tárolóval, zuhanyzós fürdőszobával, külön mosdóval, mellette még egy 32 nm-es, két helyiségből álló üzem, továbbá tárolók, pince és garázs található.
A lakóház felújítása megkezdődött: megújult a villanyhálózat, a fűtőtestek korszerű radiátorokra lettek cserélve. Az egyik szoba új burkolatot kapott, a falakat gipszkartonozták és különleges technikával burkolták. A mennyezeten ledes világítás került kialakításra. Ez az épületrész kívülről hőszigetelt, a terasz járólappal burkolt.
Az üzem és az üzlet közötti tároló az udvar szintjéről megközelíthető, utcafronti ablakkal rendelkezik, valamint a bejárat mellett kis kamra található.
A melléképületben 3 külön wc, műhely és pincelejáró van. A pince a lakóház rész konyhája és két szobája alatt húzódik, döngölt földes, rendkívül jó klímájú, utcafronti ablakokkal rendelkező épületrész.
Az üzletben két laminált parkettás szoba, tároló, zuhanyzós fürdő és külön wc található. Az ügyféltér szintén laminált parkettával burkolt, a külső bejárat mellett nagy vitrines ablak található. A belső szobában gyönyörű cserépkályha segíti a lakórész fűtését.
Az utcai kapu melletti üzem két helyiségből áll, ahová ipari áram is bevezetésre került. Ezek a helyiségek pvc-vel burkoltak.
A különálló garázs betonozott, egy autó tárolására alkalmas.
Pusztamérges a megye egyik kisebb települése, Kiskunhalastól 26 km, Szegedtől 41 km távolságra található. Innen a lakosok nem ugranak be a városba vásárolni, ezért remek lehetőséget biztosít az épület olyan vállalkozások számára, amelyek napi használatú termékek gyártásával foglalkoznak, de a gyártás és értékesítés mellett lakhatást is biztosít az ingatlan.
Ajánlom továbbá többgenerációs családok vagy befektetők részére, akik fantáziát látnak az épület átalakítását követően teljes mértékben lakóházként történő hasznosításban.
Megvásárlásához Babaváró, kedvezményes hitel is igényelhető, melynek ügyintézésében szakszerű segítséggel állok a kedves vásárló rendelkezésére.
Érdeklődni: Borók Andrea;

Referencia szám: M222714

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131720201

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn