111 nm-es ház eladó Csongrád

company_logo

25 000 000

Ft

225 225 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 14., 16:14
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
111 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
750  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

VÁROSI CSOK-ra ALKALMAS INGATLAN ELADÓ!!! Csongrád-Csanád vármegyében, CSONGRÁD város egyik közkedvelt központi utcájában, a TISZA folyótól 50 méterre 111 m2-es ingatlan eladó. A házban 4 tágas szoba, melyből egy jelenleg étkező, konyha, fürdőszoba, közlekedő van. A csodálatos hangulatú, fákkal, növényekkel teli kb. 750 m2-es parkosított, körülkerített udvarban, van még két 20 m2-es garázs. Ezen a belső házrészen az elmúlt három évben a legtöbb nyílászárót kicserélték, új tető készült és a villanyvezetékek cseréje is megtörtént. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják. Az ingatlan méretéből adódóan többtagú család számára is tágas, kényelmes életteret biztosíthat, de kiváló lehet nyaralónak, kiadó háznak is. Van egy kedves kis fedett terasz, itt egy kávé mellett üldögélve, vagy egy pohár borral a kezében, forró nyári napokon egy óriás gesztenyefa ad kellemes hűs árnyékot. Elképzelte? HÍVJON BIZALOMMAL!
ÉS NE FELEDJE, a CSOK TÁMOGATÁST és a CSOK KAMATTÁMOGATOTT HITELT már csak 2023. december 31-ig tudja igénybe venni!!!!!
CSONGRÁD város a Dél-Alföld szívében csodálatos természeti környezetben a Tisza és a Körös folyók torkolatában fekszik. A gyógyhatású vizéről ismert strand és termálfürdő, a várost körül ölelő természetes vizek, az aktív pihenésre vágyóknak nyújtanak kikapcsolódást. Az időben szinte egymást érő kulturális rendezvények sorozata számtalan programlehetőséget biztosít az itt élőknek, és a szép számmal ide látogató turistáknak is.
Kedvező hitelajánlatokkal várjuk jelentkezését, mint pl. CSOK, BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitelek. VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!
Referenciaszám: M239531

Referencia szám: M239531-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139465713

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

OTP Ingatlanpont Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn