Zuglói lakás tulajdonostól

83 900 000

Ft

1 133 784 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 26., 00:10

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
B

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
17000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
74 m²

Leírás

Tulajdonostól Eladó:

Ár: 83 900 000Ft

Zuglóban, a méltán népszerű Porcelán lakóparkban a képeken látható,74m2-es, 3 egész szobás, igazán hangulatos, körbe napozott, D-DNY-i fekvésű, kiváló elrendezésű lakásunk eladó.

Az erkéllyel rendelkező amerikai konyhás nappali a Társasház - kertész által gondozott, öntözőrendszerrel ellátott, csodás, fákkal benőtt - zárt belső parkjára néz, ahol az itt lakó gyermekek számára külön játszótér is kialakításra került.

Az Ablakos fürdőszoba és a hálószobák a kertvárosi környezetet idéző, átmenő forgalomtól mentes, csendes Zsolnay Vilmos utca felé nyílnak. A hálószobák ablakai redőnnyel is ellátottak.

A jó szigetelésnek, műanyag nyílászáróknak, és mindenekelőtt a kiváló benapozottságnak köszönhetően a lakás rezsije rendkívül alacsony, fűtésre (amit kombi cirkó gázkazán biztosít) mindössze - átlagosan - 4.500,- Ft/hó összeget fizettünk az elmúlt 12 hónapban. Ez igazán elenyésző költséget jelent a mai energiaárak mellett!!! A nappaliban klíma is található. A víz, a villany és a gáz fogyasztás elszámolása a saját mérőórák alapján történik.

Az utcán a parkolás ingyenes, ettől függetlenül a lakáshoz opcionálisan vásárolható egy önálló felszíni garázs vagy a ház alatti teremgarázsban található gépkocsibeálló is (de ez nem kötelező). Az itt lakók kényelmét ugyanis felszíni beállók és garázsok, valamint teremgarázs is szolgálja.

A csendes, rendezett, kultúrált lakóközösséggel bíró Társasház igazán szuper lokációval rendelkezik: kertvárosi részen, mégis remek megközelíthetőséggel. A közelben számos busz és villamos megálló található, így a belváros is könnyen, mindössze 15-20 perc alatt elérhető. A közelben futó Rákos-patak, sportpályák és futókör sétatávolságra, míg a Városliget mindössze 5km-re található Tőlünk.

A ház aljában élelmiszer bolt, orvosi rendelő, az utca túloldalán gyógyszertár is van. Gyalogosan elérhető mind állami, mind magán bölcsőde, óvoda, ahova gyermekeink is jártak. Mostanra azonban a fiaink felnőttek, külön szobára vágynak, így most fájó szívvel, de eladásra kínáljuk eddigi otthonunk.

Tel:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147351408

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn