X.ker., Kőbánya-Kertvárosban nappali +3szobás kertes lakás

84 990 000

Ft

786 944 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 12., 21:53

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
108 m²

Leírás

Budapest X. kerületében, a Jászberényi úton eladó egy 108 m?-es, 3 és félszobás, jó állapotú és műszakilag karbantartott, kertkapcsolatos lakás dupla garázzsal!

A földszinten előtér, mosókonyha, WC, nappali-étkező, konyha és lépcső alatti tároló található. Az első emeleten egy nagy, nyugatra néző szoba, egy kisebb szoba, gardrób és fürdőszoba (masszírozós sarokkád, WC, bidé) kapott helyet. A második emeleten egy szoba és egy fürdőszoba (zuhanyzó, WC) található.

Az ingatlan egyik nagy előnye a saját, 52 m?-es teraszos kert, amely kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre, kertészkedésre, vagy akár egy családi grillezésre. A lakáshoz tartozik továbbá egy 41 m?-es, szerelőaknás garázs, amely nemcsak biztonságos parkolási lehetőséget biztosít, hanem ideális a barkácsolás szerelmeseinek is. A garázs előtt egy kb. 60 m?-es saját zöldterület található egy barackfával (a közös területen körtefával). A garázs és a kapuk elektromos távirányítással működnek.
Az ingatlan kiemelkedően jól szigetelt: az összes függőleges nyílászáró 3 rétegű, hő- és hangszigetelő üveggel van ellátva, amelyeken redőny és szúnyogháló is található. A tetőtéri Velux ablakok beltéri árnyékolóval, külső hővédő rolóval és belső szúnyoghálóval felszereltek, a nyugati oldalon pedig külső redőny is van a még hatékonyabb árnyékolás érdekében. A lakás homlokzati falaira 10 cm, a tető alatti ferde részekre 15 cm, a padlás záró födémére pedig 28 cm vastag szigetelés került, így biztosítva az optimális hőszigetelést.

A lakás közelében buszjáratok biztosítanak gyors elérhetőséget két metróvégállomáshoz (Kőbánya-Kispest, Örs vezér tere). Bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda és orvosi rendelő mind elérhető távolságban vannak.

Ha egy tágas, jól felszerelt otthont keres Budapest egyik fejlődő kerületében, akkor ez az ingatlan Önre vár! Érdeklődés esetén várom hívását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150217816

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn