X.ker Körösi Csoma S . 2 Szob+erkélyes igényes lakás kiadó

company_logo

230 000

Ft

4 340 Ft/m²

Cím:

Budapest; X. kerület; Kőbánya-Kertváros

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
6

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
azonnal

Állat hozható-e?:
csak kisebb méretű háziállatok

Kaució:
2 havi kaució
Méret:
53 m²

Leírás

Budapest X. kerület (Kőbánya) központi részén egy 53 nm nagyságú frissen felújított, alacsony rezsijű, nagy erkélyes lakás.
Minden közüzemi fogyasztás egyedi mérővel felszerelt (távhő; hideg- és melegvíz; villany), a főzésre használt gáz általánydíjas 4.225 Ft/negyedév, közösköltség 9.000 Ft/hó.
A lakás 6. emeleti 2 szobás, amely külön bejáratú és tolóajtóval összenyitható. A nagyobb szoba hűtő-, fűtő klímával ellátott, a két szoba összenyithatóságának köszönhetően mindkét helyiség tökéletesen hűthető, fűthető. Gépiesített konyha (gáz főzőlap, villanysütő, mosogatógép, mikrohullámú sütő, igény esetén alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény). A lakásban kádas, mosógéppel ellátott fürdőszoba és külön helyiségben elhelyezkedő WC található. A lakás kisebb szobájában jelenleg egy gardróbszekrény és két éjjeli szekrény található a többi része bútorozatlan. Igény szerint a lakás további berendezése megbeszélés tárgyát képezi.
Az épület tiszta, biztonságos, 9 emeletes 2 lifttel, kaputelefonnal ellátott, függőfolyosós épület. Az épület jól- és folyamatosan karbantartott, korszerűsítésére a lakóközösség és a közös képviselő folyamatosan nagy figyelmet fordít. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető (villamos: 3, 28, 62; busz és éjszakai járat: 162, 262, 909, 85, 185, vonat: a Keleti Pályaudvarról Kőbánya felső állomásra, illetve a Nyugati Pályaudvarról Kőbánya Alsó állomásra 10 perc sétával), gépkocsival az utcán, közterületen ingyenesen lehet parkolni az épület mellett. Bevásárlási lehetőség közvetlen az épület aljában elhelyezkedő élelmiszer boltban és drogériában lehetséges.
Az albérlet maximum 2 felnőtt részére közjegyzői kiköltözési nyilatkozattal 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díj megfizetésével kiadó. Kis cica hozható, dohányzás a lakásban nem megengedett.

Hirdetés azonosító: 150313341

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn