XVII. kerületi eladó tégla ikerház

company_logo

179 900 000

Ft

700 000 Ft/m²

Cím:

Budapest; XVII. kerület; Pesti úti lakópark

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 10:05
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
647  m2

Méret:
257 m²

Leírás

Eladóvá vált Budapesten, 17. kerület egyik legfelkapotabb, legszebb környékén, a Pesti úti lakóparkban egy 206 nm-es, 6 szobás, 35 nm-es garázzsal, 32 nm-es összterasz mérettel rendelkező, 647 nm-es teleken elterülő ikerház fél!

Amit az ingatlanról tudni érdemes...

A ház a 2000-es évek elején, egyedi tervezés szerint épült, Bramac, illetve ytong falazattal. Jelenlegi lakói építették, akik nagy odafigyeléssel választották ki a vállalkozókat, így az épület szerkezetileg nem igényel felújítást, mivel minőségi alapanyagokból lett összeállítva.

Jelenleg a földszinti részen, egy nagyméretű nappali kétoldalú teraszkapcsolattal, egy dolgozó szoba, egy konyha + étkező, valamint közvetlen egy dupla állású garázs, kazánház, zuhanyzós fürdőszoba, illetve egy gardrób került kialakításra. Az emeleten 4 db, közel azonos méretű hálószoba, 3 db gardróbszoba, további 2 db fürdőszoba, illetve egy különálló mellékhelyiség helyezkedik el. A kellemes hőmérsékletről gázcirkó gondoskodik radiátoros hő leadással, valamint a hidegburkolatok alatt a fűtés csövek biztosítanak kellemes hőérzetet, emellett egy használatban lévő kandalló is a növeli az otthon érzetét. A házban megtalálhatóak olyan helyiségek, ahol klíma került felszelésre. A kertben egy kertisütőgető, rendszeresen gondozott, ápolt növényeskért, valamint további 1 gépkocsi beálló biztosított.

Ajánlanám ezt az ingatlant olyanoknak, akik nagycsaládosok, vagy a nagyszülőkkel közösen élnének együtt, továbbá fontos számukra a jó közlekedési lehetőség, az iskolák, óvodák, élelmiszerboltok.

A ház megvásárlásához a megfelelő önerővel már rendelkező, de ezenfelül akár ***banki hitelfelvétellel, akár *** CSOK+ , akár ***lakáskassza megtakarítással és akár a ***babaváró program keretében felvehető / felhasználható pénzösszegből vásárló személyek megkeresését is szeretettel várom!

Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!

***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!

(Az ingatlan tulajdoni lapon 206 nm, tulajdoni lapon garázs 35 nm, terasz méret fele 16 nm)

Hirdetés azonosító: 149895011

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn