XVIII. Kerület, Üllői út közelében utca, 129 m2-es, 2 generációs,

company_logo

94 200 000

Ft

730 233 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
129 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
539  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Családi ház
Budapest, XVIII. Kerület (Szemeretelep) Üllői út közelében utca
3 szoba 2 félszoba, 129 m2-es

XVIII. Pestszentlőrinc Szemeretelepen, Üllői út közelében eladó egy kétgenerációs, 3+2 félszobás, elő-, és pihenőkertes, garázsos, önálló családi ház.
A telek 540 nm, a ház körbejárható. Nettó alapterület 129 nm, ebben két külön bejárattal rendelkező lakrész található. A nagyobbik lakrész az utcára és a kertre néz, nyugati tájolású, nappali+ két hálószoba+hall+konyha+kamra+fürdőszoba+vendég toalett+gardróbszoba, és előszoba, amelyek egy 20 nm-es drótüveggel fedett teraszról közelíthetőek meg. A kisebb lakás déli tájolású, nappali+hálószoba+fürdőszoba+konyha beosztású, ez a kert felé néz. A ház összesen nettó 129 nm.

A ház minden helyisége ablakos. A vizes helyiségek járólapozottak és a radiátorok mellett padlófűtésük is van. A többi helyiség hagyományos csaphornyos 2,5 cm vastag tölgyparkettával borított, narancsolajjal kezelt. A fűtés svájci öntöttvas radiátorokkal, a falban vezetett rézcsövekkel, gázkazánnal megoldott. A nyílászárók anyaga gumival szigetelt, jó állapotú fa. A lakások belmagassága 315cm.
A tetőt 2003-ban újították fel, ekkor a fafödémet kőzetgyapottal szigetelték. A teljes körű műszaki felújítás (villany+víz+fűtés), a ház külső vakolása és két lakássá alakítása 2010-ben történt.

A ház alatt fűtött kiszolgálóhelyiségek találhatóak: kamrák, mosókonyha, kazánház a nagyobb rész alatt, a kisebb lakrész alatt pince, benne az egész ház fűtésére is alkalmas vegyes tüzelésű kazán, és a kazánhoz tárolt fa is. Mindegyik lakásban rendelkezésre áll még 1-1 vegyes tüzelésre alkalmas kémény is, cserépkályha vagy kandalló használatához. Fedett 20 nm-es terasz, garázs és pihenőkert egészíti ki az ingatlant.

A városrészen belül nagyon jó helyen található, a Ferihegyi repülőtér, 0-as körgyűrű, vasútállomás autóval kb. 10 perc alatt, az 50-es villamos megállója, különböző üzletek (Spar, Lidl, Penny), óvodák, bölcsődék, iskola gyalog 3-10 percen belül elérhetők.

Összeköltözőknek, befektetésként kiadásra, nagyobb családnak saját lakhatásra - akár két generációnak is - ajánlom ezt a kitűnő adottságokkal rendelkező, tehermentes ingatlant.
További információért, megtekintéshez időpont egyeztetésért várom hívását bármely napon.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143145375

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn