XI. kerület, Pajkos utca 62 nm 3 szobás napfényes panellakás

64 900 000

Ft

1 046 774 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 13., 13:02

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
B

Házszám:
32-38

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
15500  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Panelprogram:
Részt vett

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
62 m²

Leírás

XI. kerület Kelenföld népszerű, kertvárosi részén, a Bornemissza tér közelében, Pajkos utcában tulajdonostól eladó csendes, világos lakás egy panelprogramos (szigetelt) 4 emeletes házban.

62 nm-en 3 szoba található, a nappali-étkező nagyjából egy, tágas légtér, 17 és 12 nm, illetve van egy különálló 12 nm-es hálószoba (gyerekszoba). Beépített loggia nyílik a nappaliból. Délelőtt az étkező és gyerekszoba úszik a napfényben, délután a nappali (loggia) felől süt be a lemenő nap.

A fürdőszoba át lett alakítva, egybe lett nyitva a fürdő, wc és közlekedő, ezáltal egy "emberi" méretű, tágas, világos fürdőszobát kaptunk. Sarokkád biztosítja a kényelmet, és üvegtéglán átszűrődő napsütés az abszolút téglalakás hangulatot.

A lakás a 3. emeleten található (ami valójában a 4.), sportos lépcsőzéssel érhető el, így inkább a fiatalabb korosztálynak ajánlom.

Világos, napsütötte, élhető, szerethető otthon, ami némi felújítás után egy fiatal pár, vagy kisgyerekes család álomotthona lehet.
Befektetésnek, kiadásra is ideális, így túl nagy ráfordítást nem igényel. Hűtőt, gáztűzhelyet, polcokat, stb. megbeszélés szerint a lakásban tudunk hagyni. A panelprogram törlesztése régen befejeződött, így költségmentes a lakás.

Családias játszótér (Rozsnyó téren) egy sarokra van, a Bikás park 12 perc séta, az Etele pláza 6 perc gyalog, tehát a 4-es metró mindkét állomása könnyen elérhető (Műegyetem, Corvinus pár perc metróval). A körzetes ovi és iskola (Teleki) is szuper, már ezért megéri idejönni. A Balaton pedig innen csak 1 óra..

Kedves szomszédok, nyugodt, biztonságos környék, madárcsicsergés, sünik, kertvárosi hangulat minimális autós forgalommal. Parkolóhely mindig van a ház körül, de garázs is olcsón bérelhető a ház aljában.

A lakást szívesen megmutatom relatíve rugalmasan, de tekintve hogy benne élünk két kicsi gyerekkel, a rendet nem tudom garantálni. :) Imádtunk itt élni, és nem is megyünk messzire, ezzel sokan így vannak a házban, nagyon kicsi a költözési arány.

A négyzetméter ár magasnak tűnhet, de itt a lokációt kell alapvetően megfizetni, a tágas, levegős, élhető kertvárosi környezetet.. Ez a panel nem az a panel, mint az Etele úti, vagy Fehérvári úti panelsor, egészen más a milliő! El kell jönni, leülni egy padra a Rozsnyó téren, körbesétálni a házat, elsétálni a Bikás parkig.. Ebbe csak beleszeretni lehet! ;)

Az ár értelmes keretek között, a helyszínen alkuképes.

Villámgyors, korrekt ügyvédet az adásvételhez tudok ajánlani a közelben.

Ingatlanközvetítő segítségét Nem venném igénybe, kérem, ne rabolják az időmet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148960402

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn