XIX. Kerület, Batthyaány utca, 89 m2-es, földszinti, társasházi lakás

company_logo

96 000 000

Ft

1 078 652 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:08
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
89 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
8

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
15000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
igen

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített
Építés éve:
2022

Leírás

Társasházi lakás
Budapest, XIX. Kerület (Óváros) Batthyaány utca
4 szoba, 89 m2-es

Új, építésű lakásosok eladók Kispest Óvárosban

Ha nem csupán egy új lakást szeretne egy zsúfolt társasházban, hanem saját kis kertet is, akkor vegye szemügyre ajánlatomat!

Ebben a négylakásos társasházban csak annyi szomszédja lesz, mint ha egy ikerházba költözne. A lakások két különálló épületben kapnak helyet, így épületenként csupán két lakás van.

A lakás (B/2)
A bruttó 110 m2-es lakás nettó 89 m2 lakóteret kínál. A négyszobás kialakítás egy család számára optimális. A szellős és természetes megvilágításban nem szűkölködő nappalin kívül három., külön bejáratú hálószobát kínál a beköltözőknek. A nappalival egy légtérben található az étkező és a konyha is, hogy ez a helyiség lehessen a család közösségi tere; a közel 32 m2-es nappali erre tökéletesen alkalmas.

A kertbe közvetlenül a nappaliból, az emeleten a kert felőli hálószobákból pedig az erkélyre léphetünk ki. A terasz és az erkély a meleg évszakokban tovább bővítik a hasznos lakótér méretét, hiszen mindegyikre kiülhetünk egy tea vagy kávé, de akár egy reggeli vagy uzsonna elfogyasztása erejéig is. Ezen felül az erkélyajtók nagyobb ablakfelületet biztosítanak az ablakokkal szemben, így még több természetes fény juthat be a helyiségekbe. Ennek köszönhetően egész nap világosak maradnak a helyiségek, mesterséges megvilágítás nélkül is.

A 170 m2-es, saját, a többi kertrésztől teljesen elválasztott kert a meleg évszakokban egy plusz szobányi hellyel növeli meg a nappali hasznos területét, amelyre az átlagos társasházi lakások tulajdonosai csak vágyakoznak.

Még ugyanezen a szinten található egy kis zuhanyzós fürdőszoba is, kézmosóval szerelt mellékhelyiséggel.

Az emeletre három, külön bejáratú hálószobát és egy WC-vel is ellátott, kádas fürdőszobát találunk. Az emelet NEM tetőtéri kialakítású, hanem teljes értékű! E szint felett még egy tekintélyes méretű, tárolásra alkalmas padlást találunk; a tetőt modern betoncseréppel van fedve, a födém kőzetgyapot szigeteléssel rendelkezik.

A lakás fűtést nem gázüzemű készülék, hanem egy korszerű, elektromos hőszivattyú biztosítja padlófűtésen keresztül. Ezzel a technológiával nem csak mentesülhet a közvetlen szén-dioxid kibocsátástól, de a gázüzemmel járó bonyodalmaktól, éves ellenőrzéstől, kéménytisztíttatástól, szén-monoxid mérgezéstől is. Arról nem is beszélve, hogy míg gázt magunk bajosan tudunk előállítani, elektromos áramot viszont könnyen. A lakás külön, opcionálisan kérhető padló- és/vagy mennyezetfűtéssel is.

A 38 cm-es, különlegesen téglából épült ház építőelemei olyan kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, hogy a szabvány szerint 30-as téglából és 15 cm hőszigeteléssel bíró építményeknél is jobb hőszigetelési paraméterekkel rendelkezik.
A vasbeton födémeket külön szigeteléssel látták el, a tető 30 cm vastag kőzet gyapot réteggel van szigetelve.

Az ablakok és az erkélyajtók mindegyike háromrétegű üvegezéssel rendelkező, hőszigetelő típusúak.
A lakáshoz hozzátartozik egy, zárt területen kialakított gépkocsi parkolóhely.

Helyiségek a földszinten:

nappali, konyha 27,57 m2
fürdőszoba 6,22 m2
előszoba 3,71 m2
lépcsőház 4,14 m2
tároló 3,48 m2

helyiségek az emeleten:

hálószoba 13,12 m2
hálószoba 9.18 m2
hálószoba 9,62 m2
fürdőszoba 5,78 m2
közlekedő 2,85 m2
erkély 5,81 m2

A felső szint feletti padlás közel 50 m2 alapterületű, egy légterű. Teljes felületében terhelhető, járható padozattal van ellátva, ezért rengeteg helyet kínál az olyan dolgok tárolására, amelyeket csak idényjellegűen, vagy még ritkábban használunk. Természetesen a padlástér is el van választva a szomszéd lakás padlásterétől.

A lakás elektromos betáplálása három fázisos, 3x25 A.
Az ingatlan vásárlásához CSOK és kedvezményes hitelkonstrukciók is igényelhető!

Környezet
A városrész, ahol a ház található mértanilag tökéletes párhuzamos és azokra merőleges utcákból áll.
Jellemzően kertes családi házakból áll a környék, de itt-ott már lakóparkok vagy kisebb társasházak is épültek. A szomszédos városrészekben jellemzőek a lakótelepek, viszont emiatt az

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128184950

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás