XII. ker. 55nm 2 szobás kertkapcsolatos lakás kiadó

240 000

Ft

4 364 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
30/a

Kaució:
2 havi kaució

Állat hozható-e?:
nem

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
12000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
igen

Költözhető:
azonnal

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített

Leírás

Budapest előkelő, XII. kerületében található 12 lakásos társasházban kiadó egy kellemes, kertkapcsolatos, 55 nm-es lakás. A Rózsadombra, illetve a belvárosra panorámás utcában található társasház utcától távolabbi oldalán található lakás a város zajától inkább elvonuló, békét, nyugalmat kereső bérlők számára ajánljuk. A bejárati ajtón belépve egy előszoba / tálaló tárul elénk, melyből balra boltíves átjárón keresztül a nappaliba egyenesen továbbhaladva a közlekedőn pedig a hálószobába juthatunk, amely a hátsó kertre néző ablakkal és beépített szekrényekkel is rendelkezik. A hálóhoz vezető folyosóról, - melyen további beépített szekrényeket találunk - nyílik egy különálló mellékhelyiség és egy kényelmes fürdőszoba, káddal felszerelve. A tálalóból nyíló teljesen felszerelt (teljesen új tűzhely, hűtőszekrény, felül és alul tárolókkal ellátott teljes mértékben új konyhaszekrény beépített mosogatóval) konyha a nappali mellett, párhuzamosan helyezkedik el. A hálószobából, illetve a konyhából egyaránt megközelíthető kb. 25 négyzetméteres burkolt terasz tartozik (világítással, napfényrolóval és áramellátással) a lakáshoz, mely kiegészül további 30 négyzetméternyi közvetlen, zöld kertterülettel. A társasház előtt a garázsok tetején és mögött is (szinteltolással) gondozott, növényekkel beültetett ~ 200 nöl-nyi kert szolgálja a lakók kényelmét és kikapcsolódását. A nappali teljes oldala nagy üvegfelületekből készült, így a lakásból is gyönyörködhet az ott lakó a kert szépségében.
A bérlő rendelkezésére áll egy saját, zárható tároló helyiség (5m2) az épület aljában. A lakás fűtése saját fali kazánnal megoldott, a szobákban radiátorokkal. A lakótér nagyrészt parkettázott, illetve járólapokkal burkolt. A mintegy tizenkettőezer forintos közös költség magában foglalja a lakás víz és csatorna díját, a közös villanyszámlát, közös vízdíjat, kertgondozást és egyéb kiadásokat.
A lakás mind autóval mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A fogaskerekű vasút az utca túloldalán közlekedik, megállója a házból kilépve fél perc gyalog, a buszközlekedés pedig az Istenhegyi úton 3-4 perc sétával érhető el. Az ott lakók kellemes sétákat tehetnek a remek kilátással rendelkező és természetvédelmi övezetnek minősített Martinovics hegyen, mely az Istenhegyi út irányában pár perc alatt gyalogosan megközelíthető, vagy játszhatnak gyermekeikkel a nemrégiben felújított, modern játszótéren. A bevásárlás pedig a közelben található CBA Príma üzletben könnyedén lebonyolítható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145617637

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn