XIII. kerület, Vizafogón felújított 37 m2 társasházi lakás

52 900 000

Ft

1 429 730 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
A+

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
11874  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
azonnal
Méret:
37 m²

Leírás

Ingatlanosok Segítségét Nem Kérem!

Eladó a 13. kerületben, a Vizafogón, a lehető legjobb helyen egy 37 m2-es, déli fekvésű 3. emeleti lakás. A Margit-sziget és a Dagály strand is elérhető 10 perces sétával! Közlekedés szempontjából is kiválló: 5 percre Göncz Árpád városközpont M3 megálló, buszok: 15,26,34,103 és a 79-es troli. Közterületen lehet parkolni a ház előtt,továbbá két őrzött parkoló is van a tömb előtt. A tömb mögött két szuper játszótér van gyerekeknek, egyik kisebbeknek másik nagyobbaknak. Boltok, iskola, orvosi rendelő, mind megtalálható karnyújtásnyira.

A lakás előszobából, fürdőszobából, amerikai konyhás nappaliból, hálószobából és gardrób helységből áll. Déli tájolásából adódóan rendkívül világos és fűtésszezonban nagyon takarékos. Ezt misem bizonyítja jobban mint az energetikai tanúsítványa, mivel A+ kapott!!! Ez nem véletlen, mivel gyakorlatilag egy újépítésről beszélhetünk, a lakás esztétikailag és műszakilag is teljeskörűen fel lett újítva. Újra lett vezetékelve, új a vízvezeték rendszer, új radiátorok, új az összes nyílászáró ( Hisec biztonsági ajtó, tömörfa beltéri ajtók, Deco 6 légkamrás dupla ablakok,szúnyoghálóval,redőnnyel). Új az összes burkolat. Az amerikai konyhás nappaliban egy 3,3 méter hosszú teljesen gépesített IKEA konyha kapott helyet. A hűtő és az alsó szekrények magasfényű bézs színűek, a felső szekrénysor világos tölgy színű, push to open nyitás stb. A háztartási gépek: beépített fagyasztós hűtő, beépített mikró, beépített mosogatógép, sütő+főzőlap és nagyteljesítményű elszívó. Nem a legalapabb gépek kerültek bele. Rengeteg tárolási lehetőséggel, ideális azoknak akik egy használható, teljesen funkcionális konyhát keresnek. A amerikai konyhás nappali és a hálószoba 10mm-es vízálló laminált padlót kapott, az előszoba és a fürdő magas minőségű hidegburkolatot. A nappaliban fel lett szerelve egy 20db-es csöndes, energiatakarékos Panasonic klíma, ami WIFI-s vezérlésre is alkalmas. Nappaliba Ipari jellegű 6 ágú lámpával, G95-ös LED filament dekor izzókkal, az előszoba és a háló is szép lámpákat kapott. Az előszobában a Stanley által gyártott beépített szekrény könnyíti meg a tárolást, maximális helykihasználással. A tolóajtó egyik oldala magasfényű bézs, a másik pedig telibe tükör. Az előszobába fényerőszabályzós kapcsolóval lehet tompítani a lámpa fényét. A gardrób belső része 1.4 m2 x 2.7 m a belmagasság. Az egész lakás a Little Greene brit luxus festékgyártó festékeivel van kifestve. A lakást eredetileg saját részre újítottam fel, ezért is használtam drágább, minőségibb anyagokat és berendezéseket. A lakás a felújítás óta nem volt lakva, így minden vadonatúj benne!!! Részleteket telefonba elmondom.

A tömbben 2 éve megtörtént a strangcsere is, így ezzel se lesz már a jövőben probléma. A gázt hivatalosan megszüntettem, a mérőóra is leszerelésre került. Egyedi vízórával rendelkezik a lakás. Fűtés távűtés, szabályozható és egyedi mérőkkel. Közös költség: 11874 Ft.

Ha egy jó helyen található, felújított,értékálló, energiatakarékos, napfényben úszó lakást keres, aminek kiválló a hangulata, akkor megtalálta!

A lakás per és tehermentes, 1/1 tulajdon, azonnal költözhető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146986392

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn