XIII. Kerület, Turóc utca, 12 m2-es, teremgarázs hely, jó állapotú

company_logo

4 000 000

Ft

333 333 Ft/m²

Cím:

Budapest; XIII. kerület; Göncz Árpád városközpont

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Garázs 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
12 m²
Garázs típusa:
terem

Leírás

Teremgarázs hely
Budapest, XIII. Kerület (Göncz Árpád városközpont) Turóc utca
12 m2-es

Teremgarázsban egy oldal beállós parkolóhely eladó a XIII kerületi Turóc utca 7 alatt (Marina part). Alacsony rezsijű befektetés, a havi közös költség csak 3 eFt, nincs extra villany- vagy gáz-számla.

Nagy autóval be lehet állni szögben, mint az több helyen is látható a garázsban, de itt mögötte nem kell tartani attól, hogy útban lesz valakinek. Itt csak egy autó jár el mögötte. Kis autóval be lehet parkolni a fallal párhuzamosan, a két oszlop között 427 cm van. De a nagy értékű motorral rendelkezőknek is megoldás lehet a garázsra, akár több motor számára is ideális megoldás lenne.

Ha nem a 10 épület valamelyikéből kerülne ki a vevő, akkor az a személybejáraton a kapukóddal belépve, a lifttel lemenve máris az autója mellett találná magát a tulajdonos. Kifelé a rámpán a távirányítóval nyithatná a garázskaput.

Ajánlom annak a figyelmébe, aki például Vác  Dunakeszi Gödöllő térségben lakik, de a munkahelye a belvárosban van. A 15-ös busz a Váci úton lévő Gyöngyösi utcai Metro megálló és a Petőfi híd pesti lábánál lévő Boráros tér között közlekedik. Ezen útvonal mentén a parkolási díjak az egekbe szöktek, de a parkolás így is lehetetlen küldetés. Érdemes megfontolni egy jól megközelíthető helyen lévő teremgarázs hely vételét, ahonnét tömegközlekedéssel be lehet jutni a munkahelyre. A 15-ös busz megállója 210 m-re, a Gyöngyös utcai Metro megálló pedig 440 m-re található a garázs bejáratától.

Garázs előnyei? A magas parkolási díjak magukért beszélnek. Elkerülhető, hogy a kutyák, macskák, madarak és nyestek tiszteletüket tegyék némi kártétel mellett az autón. Ki szereti télen az ablakot vakargatni elindulás előtt, vagy ritkábban havat letakarítani? A nem átfagyott autó nagyobb biztonsággal indul télen, beülni is komfortosabb.

Biztonságos tárolási környezet? Őrséggel, beléptető rendszerrel védett, videó megfigyelő rendszerrel kontrollált garázs. Magas színvonalú lakások, módosabb lakók, lent tárolt kerékpárok, autógumik és gyerekülések, mind a kisebb kockázatot sugallják. A parkolóhely az egyik lépcsőházi bejárattól és lifttől 12 m-re van, ami tovább fokozza a biztonságot.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132466326

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy Dezső

Fővállalkozó Balla és Balla Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn