Világos Nagypolgári Lakás Eladó A VII. Kerületben!

94 900 000

Ft

854 955 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 7., 17:26

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
111 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Házszám:
71

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
35000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Tágas, Világos Nagypolgári Lakás Eladó A VII. Kerületben!
Négyszobás, tágas terekkel rendelkező, második emeleti, 111 m-es, világos nagypolgári saroklakás eladó a Wesselényi utcában. Az ingatlan új, hőszigetelt, thermo üveges, Fa nyílászárókkal rendelkezik, továbbá a lakás villamos hálózata is korszerűsítésre került. A lakás jelenlegi állapotában is használható/kiadható, vagy igény esetén felújítható. Az ingatlban egy főfal található csak, így a következő tulajdonos fantáziájára van bízva, hogy miként szeretné magának a tereket kialakítani.
A Lakás:
Az ingatlan 4 szobás, igazi nagypolgári hangulatot áraszt magából nagy belmagasságának és gyönyörű századfordulós belső ajtajainak köszönhetően. A lakás ÉNY-DNY-i tájolású, utcai nézetű, így nagyon világos, továbbá új, hőszigetelt, thermo üveges, Fa nyílászárókkal rendelkezik és a villamos hálózata is korszerűsítésre került. A fűtérsől cirkó gondoskodik, a régi kazán jól ellátja a feladatát, de cseréje már időszerű. A lakás jelenleg három szobából és egy amerikai konyhás nappaliként is használható, tágas étkezőkonyhából, egy fürdőszobából, egy tárolóból, egy külön álló WC-ből és egy egy nagy gardróbszekrénnyel felszerelt előszobából áll. Jelenleg két szobában galéria is helyet kapott, amelyek igény esetén könnyen elbonthatók. A lakás jól formálható, így könnyen ötszobássá is alakítható. A lakás közös költsége 35000 Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a szemétszállítást, a felújítási alapot, a lépcsőház takarítását és az épület üzemeltetési költségeit. A villany és gáz saját mérőórával rendelkezik.
Az Épulet:
A társasház kívül-belül kiváló állapotban van, ritkán látni ilyen szépen karbantartott épületet az Erzsébetvárosban. A ház lakóközössége rendezett, a szomszédok folyamatosan odafigyelnek a ház állapotára, így a szükséges javítások mindig megtörténnek. Az épületben LIFT Van, amely szintén korszerűsítésre került.
A Környék:
A lakás a Wesselényi utca középső-erszébetvárosi részén található az Erszébet körúttól pár saroknyira, így közlekedése kiváló. A 74-es troli az utcában áll meg, a 4-6-os villamos pedig pár perc sétával elérhető. A környéken minden fontos szolgáltatás megtalálható. Az Állatorvostudományi Egyetem is közel helyezkedik el az épüélettől.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146899414

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn