Varázslatos Kislakás Zuglóban!

54 900 000

Ft

1 193 478 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 14., 22:50

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
6

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
D

Házszám:
60-62

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Részt vett

Költözhető:
azonnal

Méret:
46 m²

Leírás

Varázslatos Kislakás Zuglóban!

Tulajdonostól eladó a XIV. kerület Legkedveltebb részén, a Füredi lakótelepen egy Teljes Körűen Felújított, napfényes, ablakos konyhás panellakás.
Lakás:
A Panelprogramos társasház 6. emeletén található ez a 46 m2-es, amerikai konyhás nappalivá átalakított, plusz egy hálószoba és gardróbbal ellátott nyugati tájolású szélső lakás.
Az ingatlan frissen esett át a felújításon, mely tartalmazza a víz-, villanyvezetékek cseréjét, új FI-relét, a régi parketta alatti aljzat cseréjét, új laminált parkettát, hidegburkolatot és festést.
A kapcsolók, konnektorok, lámpák szintén újak. Az ablakok hang és hőszigetelt műanyagok, kiváló állapotban, a beltéri ajtók modern nyílászárókra lettek cserélve. A fürdőszobában új a csempe, a szaniterek, a törölközőszárítós radiátor, a mosógép kiállás átvezetésével a gardróbba pedig egy sokkal tágasabb helyiség jött létre. Az előszoba kibővítésével egyedi tervezésű szekrény került beépítésre. A falak kivágásával egy rendkívül Világos, Minőségi Otthont hoztunk létre.
A lakásba belépve balra található a praktikus előszoba szekrény és a modern térelválasztó panel mögött bújik meg a világos, ablakos konyha. Az új, asztalos által készített, gépesített konyhabútor (mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő, kombinált hűtőszekrény) mennyezetig érő szekrényei rengeteg tároló helyet biztosítanak. A konyhafal kivágásával a nappali-étkező-konyha egy nagy közös teret alkot. A lakásba árad be a napfény, a legnagyobb melegben a vadonatúj klímával tudjuk növelni a komfort érzetünket, télen az új radiátor biztosítja a meleget.
A nappaliból nyíló 10 m2-es hálószoba méretéből adódóan home office funkciót is betölthet. A hálóból közvetlenül elérjük a bútorozott gardróbot, ami minden holminkat elrejti.

Társasház:

A panelprogram keretében a házat szigetelték, a nyílászárókat kicserélték, akadálymentesítették. A lakáshoz 2 bejáraton dupla lifttel tudunk feljutni. A szobák ablakaiból tiszta időben a Pilist és a városligeti hőlégballont is láthatjuk.
A rezsiköltség alacsony, a közös költség havi díja 11730 Ft, a távfűtés 6000 Ft körül kalkulálható. A víz és az áram egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.

Környék:

Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt karnyújtásnyira található a legtöbb bevásárlási és szórakozási lehetőség: Árkád, IKEA, Sugár, SPAR, Penny, Hungexpo. Az Örs vezér tér közelségének köszönhetően a tömegközlekedés kiváló: M2 metró, Hév, Troli, Buszmegállók a közelben. Az autósoknak nagy segítség az M3-as és az M0-ás autópálya közelsége. A területen továbbá mindhárom autómegosztó szolgáltatás elérhető (Greengo, Mol Limo, Wigo).
A társasház előtt és a környéken a Parkolás Ingyenes.

Összefoglalva Kiváló Lokációval kínálom megvételre ezt az igényesen felújított ingatlant, biztonságos és csendes helyen, ugyanakkor mindenhez közel. Adottságainak köszönhetően a lakás Otthona lehet akár idősebb, fiatalabb pároknak, egyedülállóknak, egyaránt. Kiváló választás befektetőknek, hiszen értékét ezen a helyen a jövőben is tartani fogja.
Az ingatlan Tehermentes, Azonnal Költözhető. A vételár részét képezi, és jelentős értéket képvisel a rengeteg beépített bútor, mely mind az új tulajdonos kényelmét szolgálja. Az ingatlanba vásárolt vadonatúj bútorok, kiegészítők külön megállapodás alapján megvásárolhatók.
Ingatlanközvetítők segítségét köszönöm, nem kívánom igénybe venni!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150868369

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn