Egyedi ajánlat!

VII. Kerület, Barát utca, 48 m2-es, földszinti, társasházi lakás

company_logo

54 700 000

Ft

1 139 583 Ft/m²

Cím:

Budapest; VII. kerület; Középső-Erzsébetváros

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 13:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
48 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
21840  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
igen

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Társasházi lakás
Budapest, VII. Kerület (Középső-Erzsébetváros) Barát utca
1 szoba 1 félszoba, 48 m2-es

Scroll down for english.

Budapest VII. kerületében, a nagyon csendes Barát utcában kínálom megvételre ezt a 48 négyzetméteres, másfél szobás, gondozott kertre néző lakást.

Az épület 1936-ban épült téglából, az utca lakóházainak többségéhez hasonlóan, késő-Bauhaus stílusban. A lakóközösséget valódi lokálpatrióta szellemiség jellemzi, mindenben támogatják egymást.

A lakás alaprajzi adottságai nagyon kedvezőek: az összes helyiség az előszobából nyílik. A teljes körű felújítása 2020-ban fejeződött be. A felújítási munkák során:
- Kicserélték a teljes elektromos hálózatot. Jelenleg rendelkezésre áll 3x32 Amper, két villanyóra (az egyik ún. H-tarifás).
- Megszüntették a belső gázcsöveket, de a lakásban lévő csonknak köszönhetően a gáz használata visszaállítható. Jelenleg tehát minden berendezés elektromos árammal működik.
- Az ablakokat korszerű, műanyag tokozású, dupla üvegezésűekre cserélték. Mindegyik ablakon redőny és rovarháló is található.
- Új, glettelt felületet kaptak a falak, egyúttal  a fürdőszoba kivételével  az összes helyiségben álmennyezetet alakítottak ki.
- A konyhát korszerű beépített bútorral és gépekkel szerelték fel. A mosogatáshoz a meleg vizet egy átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítő biztosítja.
- A fürdőszobában új berendezési tárgyakat (zuhanykabin, szaniterek) építettek be. Itt a használati meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
- Az összes helyiséget modern burkolattal látták el (a fürdőben járólap, az összes többi helyiségben szalagparketta található).
- A lakásban télen a fűtést, nyáron a hűtést két hűtő-fűtő klíma biztosítja, melyek külön áramkörön, a H-tarifás villanyórára kapcsolva működnek.

Az ingatlan egy minimális forgalmú kis utcában található, ablakai egy belső, hangulatos kertre néznek, melyet a lakóközösség rendszeresen gondoz. A környező épületeknek köszönhetően az utca zaja ide egyáltalán nem hallatszik be. A kertbe kiülve élvezni lehet a napsütést és a csendet, melyet a madarak csicsergése tesz még kellemesebbé. Az egész olyan, mint egy kis oázis. Itt pihenve nehéz elhinni, hogy Budapest egyik belső kerületében vagyunk, a Rákóczi út közelében.

A lakás mindenkori tulajdonosa kizárólagos joggal használhat egy kb. 4,5 négyzetméteres  rengeteg holmit elnyelni képes  tárolót a pincében.

A parkolás közterületen lehetséges. Ennek ÉVES díja VII. kerületi parkolási engedéllyel mindössze 2.200,- Ft. A lakás egy védett (kizárólagos lakossági parkolásra kijelölt) övezetben helyezkedik el: este 18:00 és reggel 07:00 között a parkolás kizárólag az itteni parkolási engedéllyel rendelkezők számára megengedett. Ennek is köszönhető, hogy gyakorlatilag mindig lehet szabad parkolóhelyet találni a közelben.

A környék infrastrukturális adottságai nagyon kedvezőek. Két ismert közlekedési csomópont (metróállomások, autóbusz- és villamos vonalak) is közel található: sétálva a Keleti pályaudvar kb. 10 perc, a közelmúltban felújított Blaha Lujza tér pedig mindössze 5 perc alatt érhető el. A napi életvitelhez szükséges összes szolgáltatás könnyen megközelíthető gyalogosan is: kisebb-nagyobb üzletek, óvodák, általános és középiskolák, egészségügyi ellátó intézmények, éttermek, bárok, stb.

A közös költség összege  amely a szokásos tételeken (takarítás, szemétszállítás, felújítási alap, stb.) kívül tartalmazza a felhasznált víz díját is  21.840,- Ft. Az áramfogyasztás díja a téli fűtési szezonban 25-30 ezer Ft, fűtési szezonon kívül pedig 10 ezer Ft körül van. Összességében a lakás TELJES rezsi költsége ÁTLAG havi 40-45 ezer Ft körül alakul.

A lakás tehermentes, azonnal költözhető. KIZÁRÓLAG készpénzes megkeresésekre számítunk.

Kedves Érdeklődő! Amennyiben szeretné élőben is megtekinteni ezt a lakást, kérem, egyeztessen velem egy időpontot. Hétvégeken is készséggel fogadom a hívását.

*****

Im offering for sale this 48 square meter apartment in Budapest VII.district. It is a one and a half room apartment overlooking a well-kept garden in a very quiet little street (Barát

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145141220

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Major Ernő

Fővállalkozó Balla és Balla Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn