VIII. kerület, Corvin sétány

company_logo

69 500 000

Ft

2 316 667 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 16., 11:09

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
földszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Teremgarázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2018

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
30 m²

Leírás

Eladó a Corvin Átrium 2.-s ütemében egy, 2019-ben átadott társasházban lévő, földszinti lakás. Az 1 szobás ingatlan, 29,7 nm-s alapterülettel rendelkezik, amelyhez tartozik egy 12 nm-s erkély. A lakásba lépve az előszobában találjuk magunkat, innen nyílik a káddal ellátott fürdőszoba, tovább haladva pedig az amerikai konyhás nappaliba/ hálószobába érünk, ahonnan megközelíthető az erkély. Belső udvari nézetnek köszönhetőn kifejezetten csendes és kiváló tájolásának köszönhetően fényes. A társasház mai kornak megfelelő, magas műszaki tartalommal épült, így a fenntartási költsége kifejezetten alacsony.

A lakás bejárati ajtaja egy acél biztonsági ajtó, az ablakok letisztult formájú, elegáns megjelenésű, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel ellátott műanyag profilból készültek. Lakásonként hőmennyiségméréssel ellátott központi fűtés került kialakításra, lapradiátor hőleadókkal, rejtett gépészeti vezetékekkel. Az épület fűtési melegvíz ellátásáért központi gázkazán felel, a lakások fűtési- és használati melegvíz fogyasztását egyedi mérőkkel mérik.

A Corvin Átrium a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány lakóingatlan fejlesztése, a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén. A Sétányon a legnagyobb, két ütemben megépülő épület együttese összesen 531 lakással. A lakások okos otthon funkcióval ellátottak (ajtók kóddal nyithatók, redőnyök, világítás, távolról is szabályozható).

Az épületet egyedi arculat, különleges építészeti megoldások jellemzik. A Sétány leghosszabb déli homlokzattal rendelkező lakóháza. Központi részén belső kert található, a felső emeleteken pedig a Gellért hegyre és a Szabadság szoborra örök panorámás lakások. Befektetési célból is ideális választás, okosotthon kialakítású lakásokkal.

A Corvin Sétány Budapest szívében, a Nagykörút és az Üllői út találkozásánál megújult városnegyed. Nem csak az M3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljeskörű szolgáltatási környezet is (üzletek, éttermek, sportközpont, uszoda, színház, mozi) gondoskodik a lakók kényelméről.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147104623

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn