Utcai bejáratú, két szintes, 60 m2-es, Haller utcai iroda

company_logo

47 000 000

Ft

783 333 Ft/m²

Feladás dátuma:

máj 25., 21:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Méret:
60 m²

Leírás

UTCAI BEJÁRATÚ, KÉT SZINTES, 60 M2-ES, HALLER UTCAI IRODA ELADÓ

----------
STREET ENTRANCE, TWO-STOREY, 60 M2, HALLER STREET OFFICE FOR SALE
# For English please scroll down!

STRASSENEINGANG, ZWEISTÖCKIGES, 60 M2 BÜRO ZUM VERKAUF IN DER HALLER STRASSE

  ,    60 2     
----------

**NYISSA MEG ÁLMAI IRODÁJÁT a Duna part mellett, egy olyan helyen, ahol a dinamikus városi élet és a hivatali forgatag találkozik. **Bemutatjuk ezt a Haller utcában található, két szintes, utcai bejáratú, összesen 60 m-es ingatlant, amely IDEÁLIS VÁLASZTÁS LEHET IRODÁNAK, DE ÜZLETNEK VAGY ÉTTEREMNEK IS, sőt, amelyben KOMBINÁLT IRODA ÉS LAKHATÁS IS MEGVALÓSÍTHATÓ.**

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS
5 perc sétára a Soroksári út-Haller utca kereszteződéstől, a Duna parttól pedig csak 200 méterre található az iroda. A Haller Garden irodaház, és több hivatal (NAV, BRFK főosztály, kerületi Rendőrkapitányság, Belügyminisztériumi hivatal, MVM ügyfélszolgálati iroda) csupán 1-2 perc sétányira van, így A POTENCIÁLIS ÜGYFÉLKÖR GARANTÁLT.

RENDKÍVÜL RUGALMAS BELSŐ ELRENDEZÉS
A 31 m2-es földszinten UTCÁRÓL NYÍLÓ, VILÁGOS IRODAHELYISÉG, valamint egy teakonyha és mosdó áll rendelkezésre. A 29 m2-es, szintén ablakos felső szintre  az alaprajz szerinti kiépítésben  belső lépcső vezet, mely akár az iroda elejébe is áthelyezhető.

AZONNAL HASZNÁLATBA VEHETŐ INGATLANT KERESŐKNEK KIVÁLÓ VÁLASZTÁS
A helyiség felújításon esett át, melynek során vízvezeték csere, gipszkartonozás és festés is megvalósult, valamint 2014-ben új nyílászárókat kapott, így csak az Ön egyéni ízlése szerinti befejező simításokra van szükség. Vízóra cserére egy éve került sor.

ÜVEGAJTÓS UTCAFRONT
A tágas ajtóval és nagy ablakrésszel rendelkező portál a sétálóknak nem csak betekintést enged az irodába, hanem lehetőséget biztosít átadó ablakként is funkcionálni, így sokféle tevékenységre is kiválóan alkalmas az ingatlan.

KÖRNYEZET
A közvetlen közelben számos étterem, pékség, pecsenyéző és falatozó, valamint irodaház és hivatalok BIZTOSÍTJÁK A FOLYAMATOS VENDÉGFORGALMAT és jelentenek széles klienskört, mely által az ingatlan egyedi üzleti lehetőséget kínál.

KEDVEZŐ FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK
A közös költség csupán 8.500 forint. A hűtésről és fűtésről mindkét szinten inverteres klíma gondoskodik.

BIZTONSÁG
Távirányítós, jelenleg üzemen kívüli redőnnyel zárható a bejárati rész (bár a távírányítót pótolni kell).


***Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Az iroda kulcsrakész, önnek már csak a saját elképzeléseit kell megvalósítania ebben a különleges ingatlanban!***


Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

;

További elérhető iroda- vagy üzlethelyiségekért tekintse meg portfóliómat:


=====
STREET ENTRANCE, TWO-STOREY, 60 M2, HALLER STREET OFFICE FOR SALE

**OPEN YOUR DREAM OFFICE next to the Danube bank, in a place where dynamic city life meets the hustle and bustle of the office. **We present this 60 m property on two floors with street entrance, located in Haller Street, which CAN BE AN IDEAL CHOICE FOR YOUR OFFICE, BUT ALSO FOR A SHOP OR RESTAURANT, IN WHICH COMBINED OFFICE AND HOUSING ARE POSSIBLE.**

EXCELLENT LOCATION
5 minutes' walk from the Soroksári út-Haller utca intersection, and only 200 meters from the Danube bank. The Haller Garden office building and several offices (NAV, BRFK department, district police station, Ministry of the Interior office, MVM customer service office) are only a 1-2 minute walk away, so POTENTIAL CLIENTS ARE GUARANTEED.

EXTREMELY FLEXIBLE INTERIOR LAYOUT
On the ground floor of 31 m2, there is a BRIGHT OFFICE ROOM OPENING FROM THE STREET, as well as a kitchenette and a bathroom. An internal staircase - as seen ont he floorplan - leads to the 29 m2 upper floor, (which also has windows) and which can even be moved to the front of the store.

AN EXCELLENT CHOICE

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142773510

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn