Kis lakás Újpest Villanegyedében

company_logo

36 500 000

Ft

744 898 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

márc 29., 21:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
49 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
12000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

IV., Újpest Patinás Régi Villanegyedében A Vécsey Károly Utcában, Családi Házakkal Körbevett Kertvárosi Környezetben, Összközműves Telken Lévő, Gondozott Családbarát Pihenőkerttel Büszkélkedő, Kiváló Lakóközösséggel Rendelkező 7 Lakásos Társasházban Kínálok Eladásra Egy A Tulajdoni LAP Szerint 29 M2-Es, 1 Szobás, De A Valóságban 32 M2 Alapterülettel + Beépített Tetőtérnek Köszönhetően 2 Szobássá Bővített, 49 M2(!) Lakóterülettel, Valamint Egy 12 M2-Es Terasszal + A Mögötte Lévő, Saját Használatú KIS Kertrésszel, Ezenfelül Még A Közvetlenül Hozzákapcsolódó KB. 250-300 M2 Nagyságú Társasházi Pihenőkert Mindenkori Szabad És Korlátlan Használatával Is Büszkélkedő, Nyugati Fekvésű, Világos És Hangulatos, Gázkonvektor Fűtéses, Az Elmúlt 1-2 Évben Műszakilag És Esztétikailag Is Felújított És Korszerűsített, 8 CM-Es Külső Homlokzati Dryvit Hőszigeteléssel Is Ellátott, Tégla Építésű, Alacsony Rezsiköltséggel Fenntartható Öröklakást, Amelyhez Még Egy Zárható, 4 M2-Es, Téglából Épített Udvari Tárolóhelyiség Is Hozzátartozik !!!

A 2021-2023 között történt épületgépészeti (műszaki) és esztétikai felújítás során a lakásban teljesen új víz-, és villanyhálózat került kiépítésre, az ingatlan összes belső nyílászárója és a külső nyílászárója is megújult (a konyhában több légkamrás, hő-, és hangszigetelt, alumíniumból készült ablak, a nappaliban és a tetőtérben az egyik nyílászáró is több légkamrás hő-, és hangszigetelt műanyagból készült ablak, a tetőtér másik nyílászárója (tetőablaka) viszont fából készült, szintén hőszigetelt, több légkamrás ablakként került beépítésre) valamint a régi bejárati ajtót is új, több ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték ki. A lakás összes helyiségében lévő padlóburkolatok is természetesen mind-mind ki lettek cserélve. A fürdőszoba teljes körű felújítása során új szanitereket (mosdó, WC, zuhanyzó), új hideg padló-, és fali burkolatokat kapott. 2023 tavaszán került beépítésre az új, teljesen egyedileg készített trendi konyhabútor, valamint ugyanekkor újult meg az előszoba / közlekedő A lakáshoz tartozik még saját használatú, téglából épített, 4 m2 alapterületű, teljesen száraz(!), zárható tárolóhelyiség is, ezzel is tehermentesítve az ingatlant a nem odavaló dolgoktól.
A csendes és kedves lakóközösségű, karbantartott / jó állapotban lévő társasház főépülete 2 szintes, ahol 6 db lakás található, ez az eladásra kínált ingatlan a főépület mögött található, utolsó 1 szintes (tetőtér beépítéses) lakás, így nincs előtte a szomszédok általi (át)járkálás! A hátsó részen lévő, kb. 250-300 m2-es társasházi pihenőkert hivatalosan a társasház lakóinak a közös osztatlan tulajdona, de az eladásra kínált lakás lakóin kívül szinte soha senki nem szokta használni azt !!! :)
A lakás közvetlen környezetében vagy pár perc kényelmes sétával kisebb-nagyobb bevásárlási-, és szolgáltatási egységek, közintézmények (pl.: óvoda, iskolák, stb.) mind-mind megtalálhatók, valamint erre a környékre jellemző jó tömegközlekedésnek (többféle BKK busz-, és villamosjárat) köszönhetően Újpest városközpontja (M3-as metró, vásárcsarnok, közhivatalok, stb.) pár perc alatt kényelmesen elérhető.
Személygépjárművel rendelkezőknek a parkolás közvetlenül a társasház előtti vagy annak környezetében lévő közterületen ingyenesen megoldott!
Fiataloknak akár első lakásként, akár a gyermekes (kis)családoknak, teljes akadálymentessége miatt akár az idősebb korosztálynak, valamint kiváló kiadhatósága miatt a befektetési céllal vásárlóknak is egyaránt kitűnő választás lehet!
Az ingatlan önálló helyrajzi számon nyilvántartott társasházi albetéttel, rendezett, 1/1-es tulajdonjogi viszonnyal és teljes tehermentességgel rendelkezik !!! A lakás birtokba adása az adásvételi szerződéskötéstől számított max. 2 hónap alatt biztosított !!!

Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom szíves jelentkezését!
472933

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144582871

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn